Εκπρόσωπος Τύπου της ευρωομάδας της ΝΔ o Δημήτρης Τσιόδρας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Εκπρόσωπος Τύπου της ευρωομάδας της ΝΔ o Δημήτρης Τσιόδρας
Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσιόδρας ορίζεται εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη του, να με ορίσει εκπρόσωπο της ομάδας των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας» δήλωσε ο Δημήτρης Τσιόδρας.

«Μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους, με τους οποίους έχουμε άριστη συνεργασία, θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες για να προωθήσουμε τις θέσεις της παράταξής μας και να φέρουμε αποτελέσματα προς όφελος της πατρίδας και των πολιτών», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: Στον «πάγο» οι αλλαγές των αντικειμενικών αξιών - Στην αναμονή για διορθώσεις οι 12 δήμοι

Ο θαυμαστός νέος πολυπολικός κόσμος - Καθάρισε ο Μιχάλης - Τι περιμένει ο Ανδρουλάκης - Τι μαγειρεύει ο Παπαδημούλης

Παγώνει η Εισφορά Αλληλεγγύης για τους εργαζόμενους συνταξιούχους που λαμβάνουν προσαύξηση

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider