Οικονόμου: Ενισχύεται η στελέχωση των λεωφορείων και το συγκοινωνιακό έργο της ΟΣΥ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οικονόμου: Ενισχύεται η στελέχωση των λεωφορείων και το συγκοινωνιακό έργο της ΟΣΥ
Η Επιτροπή έχει ως αντικείμενο την εκτίμηση της ικανότητας ασφαλούς οδήγησης των οδηγών λεωφορείων της ΟΣΥ, προβαίνοντας στην εξέταση 336 σχετικών εκκρεμών υποθέσεων.

Επαναλειτούργησε, σήμερα, μετά από ενάμιση χρόνο, η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Υγείας, αφού διευθετήθηκαν και εξασφαλίστηκαν όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις λειτουργίας της. Η Επιτροπή έχει ως αντικείμενο την εκτίμηση της ικανότητας ασφαλούς οδήγησης των οδηγών λεωφορείων της ΟΣΥ, προβαίνοντας στην εξέταση 336 σχετικών εκκρεμών υποθέσεων.

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου, μετά την επαναλειτουργία της Δευτεροβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής για την ΟΣΥ, δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος για την επαναλειτουργία μετά από ενάμιση χρόνο της Δευτεροβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής για την ΟΣΥ. Θέλουμε να ξεκαθαρίσει το τοπίο της ικανότητας και της επάρκειας των εκκρεμών υποθέσεων 336 οδηγών της ΟΣΥ. Όσοι είναι ικανοί θα γυρίσουν στο τιμόνι και όσοι έχουν πραγματικό πρόβλημα θα απαλλαχθούν από τη συγκεκριμένη ευθύνη και την εργασία αυτή, χάνοντας όμως και τη δυνατότητα οδήγησης λεωφορείων γενικότερα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι θα λάβουν τριπλή ενίσχυση το 2026 χωρίς εισοδηματικά κριτήρια

Πόσα χρήματα κέρδισε το 2025 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

IRIS: Τι αλλάζει από 15 Ιανουαρίου - Τα νέα όρια συναλλαγών και τι πρέπει να ξέρουν πολίτες και επιχειρήσεις

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider