Κασσελάκης για ηχητικό Αγίων Αναργύρων: Δεν είναι ούτε εδώ ανθρώπινο λάθος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κασσελάκης για ηχητικό Αγίων Αναργύρων: Δεν είναι ούτε εδώ ανθρώπινο λάθος
Ο πολίτης που βρίσκεται σε κίνδυνο, δεν έχει χρόνο για τηλεφωνικές «αιτήσεις» και γραφειοκρατική μεταχείριση» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σημειώνοντας ότι άκουσε σοκαρισμένος το ηχητικό με την κυνική απάντηση της ΕΛΑΣ στην 28χρονη Κυριακή που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Ο πολίτης που βρίσκεται σε κίνδυνο, δεν έχει χρόνο για τηλεφωνικές «αιτήσεις» και γραφειοκρατική μεταχείριση» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σημειώνοντας ότι άκουσε σοκαρισμένος το ηχητικό με την κυνική απάντηση της ΕΛΑΣ στην 28χρονη Κυριακή που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα.

«Όταν ένας πολίτης βρίσκεται έξω από αστυνομικό τμήμα όπου δεν τον έχουν πάρει στα σοβαρά, μπροστά στον φύλακα που δεν αντιδρά, έχοντας στο αυτί του την άμεση δράση που κωλυσιεργεί, και δολοφονείται, τότε κάτι πηγαίνει πολύ λάθος στην ασφάλεια των Ελληνίδων και των Ελλήνων» υπογραμμίζει σε σχετική ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Και δυστυχώς δεν είναι ένα «ανθρώπινο λάθος» ούτε εδώ. Είναι ένα ολόκληρο σύστημα που δουλεύει λάθος» επισημαίνει ο Στέφανος Κασελάκης, τονίζοντας ότι το περιπολικό «πρέπει να ξαναγίνει εκείνο το μέσο που έρχεται ακαριαία όταν ένας πολίτης βρίσκεται σε κίνδυνο».

«Διότι ο πολίτης που βρίσκεται σε κίνδυνο, δεν έχει χρόνο για τηλεφωνικές «αιτήσεις» και γραφειοκρατική μεταχείριση. Ασφάλεια με ενσυναίσθηση. Αυτό χρειάζεται η χώρα μας» επισημαίνει καταλήγοντας ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Απορίας άξιον που ο κ. Χρυσοχοΐδης είναι ακόμη στη θέση του

Άγιοι Ανάργυροι: Μετά τον διοικητή «ξηλώθηκαν» άλλοι τέσσερις από το αστυνομικό τμήμα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα

gazzetta
gazzetta reader insider insider