CNN: Η Νίκι Χέιλι αποσύρεται από την κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
CNN: Η Νίκι Χέιλι αποσύρεται από την κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών
Η Νίκι Χέιλι, η μοναδική αντίπαλος του τέως προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην προκριματική εκστρατεία των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές πρόκειται να ανακοινώσει εντός της ημέρας ότι αποχωρεί από την κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών

Η Νίκι Χέιλι πρόκειται να ανακοινώσει εντός της ημέρας ότι αποχωρεί από την κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, αναφέρει το CNN, επικαλούμενο πηγές που γνωρίζουν τα σχέδιά της. Η ίδια είχε αναδειχθεί ως η μοναδική αντίπαλος του τέως προέδρου Ντόναλντ Τράμπ στην προκριματική εκστρατεία των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές, εμποδίζοντάς τον να κερδίσει και τις 15 πολιτείες, καθώς κέρδισε το Βερμόντ.

Σύμφωνα με την Wall Street Journa, η Χέιλι αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή της κατά την διάρκεια ομιλίας της σήμερα από το Τσάρλεστον, πρωτεύουσα της Νότιας Καρολίνας, της οποίας υπήρξε κυβερνήτης,

Η πρώην πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών του ΟΗΕ επί προεδρίας Τραμπ, υστερεί σημαντικά έναντι του αντιπάλου της, ο οποίος έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει την συντριπτική πλειονότητα των αντιπροσώπων που κρίνονταν στις χθεσινές εκλογές. Αυτοί θα μετάσχουν το καλοκαίρι στο εθνικό συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για να ορίσουν τον επίσημο υποψήφιό του για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Η υποψήφια, δεν έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση μέχρι στιγμής μετά την «Σούπερ Τρίτη», και δεν αντέδρασε άμεσα κατά τη διάρκεια της νύχτας στα αποτελέσματα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Υπ. Υγείας: 1.375 προσλήψεις στην Πρωτοβάθμια – Το σχέδιο για τον προσωπικό γιατρό

«Σούπερ Τρίτη» στις ΗΠΑ: Κυριαρχία Μπάιντεν - Τραμπ στις προκριματικές εκλογές σε 15 πολιτείες

ΗΠΑ: Εντελώς άγνωστος αντίπαλoς κερδίζει τον πρόεδρο Μπάιντεν στην αμερικανική Σαμόα

gazzetta
gazzetta reader insider insider