Αυγενάκης από Βρυξέλλες: «Καταθέτουμε ολοκληρωμένες προτάσεις βελτίωσης της ΚΑΠ»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυγενάκης από Βρυξέλλες: «Καταθέτουμε ολοκληρωμένες προτάσεις βελτίωσης της ΚΑΠ»
Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο yπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο υπουργών Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ.

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο υπουργών Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ.

Πριν από την έναρξη του συμβουλίου, ο κ. Αυγενάκης δήλωσε:

«Η συζήτηση για αλλαγές στην ΚΑΠ 23-27, αλλαγές τόσο τεχνικές, όσο και δομικές, έχει ανοίξει. Έχει ανοίξει πολύ - πολύ νωρίτερα απ΄ ότι κάποιοι περίμεναν. Και αυτό είναι αποτέλεσμα μιας πραγματικής ανάγκης. Αυτές τις ανάγκες ενστερνίζεται η ελληνική κυβέρνηση, τις στηρίζουμε και τις αναδεικνύουμε με κάθε τρόπο και σε κάθε επίπεδο στις συμμαχίες που έχουμε ή που δημιουργούμε.

Ερχόμαστε στις Βρυξέλλες σήμερα, μεταφέροντας την κραυγή αγωνίας των αγροτών μας, όχι μόνο των Ελλήνων αγροτών, των Ευρωπαίων αγροτών. Δουλεύουμε συντονισμένα, καταθέτουμε ολοκληρωμένες τεχνικές προτάσεις βελτίωσης της ΚΑΠ, αλλά δουλεύουμε μέσω των συμμαχιών που χτίζουμε και για δομικές αλλαγές. Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ξεκινά η 2η φάση για τη διάθεση του 20% της «Αριάδνη Interconnection ΑΕΕΣ»

ΥΠΕΝ: Ξεκίνησαν οι διαβουλεύσεις για τα offshore αιολικά στην Κρήτη – Σημεία σύγκλισης

Κτηματολόγιο: Πού «σκαλώνουν» οι ηλεκτρονικές καταχωρίσεις και τα ραντεβού

gazzetta
gazzetta reader insider insider