Κασσελάκης: Αν η Αχτσιόγλου προεκλογικά μου είχε πει «ή βγαίνω πρόεδρος ή φεύγω», θα είχα κάνει πίσω

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κασσελάκης: Αν η Αχτσιόγλου προεκλογικά μου είχε πει «ή βγαίνω πρόεδρος ή φεύγω», θα είχα κάνει πίσω
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένας και θα μείνει ένας» σημειώνει ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένας και θα μείνει ένας» σημειώνει ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του.

Tονίζει πως «έχω ήσυχη τη συνείδησή μου ότι έκανα τα πάντα», ενώ αναφερόμενος στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησαν δηλώνει χαρακτηριστικά πως «ήταν αφόρτιστοι για την ενότητα. Ήταν φορτισμένοι για τη διάσπαση».

«Χθες είχαμε την πρώτη μεταπολιτική διάσπαση στην ιστορία της χώρας. Άνθρωποι που γίνονται διασπαστές όχι για ιδεολογικούς λόγους, αλλά επειδή δεν κέρδισαν τις εσωκομματικές εκλογές. Με το χέρι στην καρδιά, αν είχε έρθει προεκλογικά η Έφη Αχτσιόγλου και μου είχε πει αυτή «η καρέκλα είναι το όνειρό της ομάδας μου, ή βγαίνω πρόεδρος ή φεύγω», θα είχα κάνει πίσω. Θα είχα αποσύρει την υποψηφιότητά μου για χάρη της ενότητας. Εξάλλου ήμουν εκείνος που είχε δεσμευτεί ότι θα έμενε στον ΣΥΡΙΖΑ ανεξαρτήτως αποτελέσματος» επισημαίνει.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένας και θα μείνει ένας. Η παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα και εμείς, οι συνεχιστές του. Για μια Σύγχρονη Αριστερά που σέβεται το παρελθόν της, είναι περήφανη για την κυβερνητική θητεία της, αλλά δεν διστάζει και να αναγνωρίσει λάθη. Για μια Σύγχρονη Αριστερά με ανθρώπους που είναι εδώ όχι γιατί ξέμειναν εδώ, αλλά γιατί θέλουν να ανήκουν εδώ και να αγωνίζονται εδώ. Για μια Σύγχρονη Αριστερά της ανανέωσης, των νέων στελεχών που θα ξεπηδήσουν μέσα από την ίδια την κοινωνία, χωρίς να περνούν το face control κάποιων δήθεν ιδιοκτητών. Για μια Σύγχρονη Αριστερά ενωμένη – μια γροθιά. Με όλα τα δάχτυλα ίσα. Σύγχρονη Αριστερά πραγματική. Η ενότητα αρχίζει τώρα. Γιατί η ενότητα είστε εσείς» καταλήγει ο κ. Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οικονόμου: Όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι το αποτέλεσμα ενός ελλείμματος πραγματισμού

Καράογλου: Ο προϋπολογισμός του 2024 μας φέρνει πιο κοντά στην ανάκτηση των κεκτημένων

Τέμπη - Συζήτηση για προανακριτικές: Το «όχι» της ΝΔ στην προανακριτική είναι «ναι» στη συγκάλυψη τόνισε η Λιακούλη

gazzetta
gazzetta reader insider insider