Αχτσιόγλου- Κασσελάκης: Στα κάγκελα για την κλήση που... χάθηκε

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αχτσιόγλου- Κασσελάκης: Στα κάγκελα για την κλήση που... χάθηκε
Κάλεσε ή δεν κάλεσε την κ. Αχτσιόγλου ο Στέφανος Κασσελάκης; Ακόμα και αυτό είναι αρκετό για μια ακόμη ηχηρή κόντρα κορυφής!

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε η Έφη Αχτσιόγλου, δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει επικοινωνήσει με τον Στέφανο Κασσελάκη πριν την χτεσινή έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρική Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα, ο πρόεδρος του κόμματος κάλεσε την κ. Αχτσιόγλου για να της ζητήσει να πέσουν οι τόνοι. Η ίδια αναφέρει ότι δεν θα επιτρέψει να παίζονται παιχνίδια στο όνομά της, ενώ στο ίδιο κλίμα φέρονται να είναι και οι συνεργάτες της.

Αναλυτικά η κ. Αχτσιόγλου ανέφερε:

«Αναφορικά με το δημοσίευμα του «ieidiseis.gr», διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης. Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού».

Αλλά μπορεί να μην το άκουσε...

«Δε χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο», αναφέρουν κύκλοι που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη.

Το άγνωστο νούμερο

«Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του», αναφέρουν κύκλοι κοντά στην Έφη Αχτσιόγλου. Προσθέτουν ότι «η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30».

«Σε κάθε περίπτωση, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news», σχολιάζουν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Με την ψηφοφορία για το σχέδιο πολιτικής απόφασης ολοκληρώνεται σήμερα η... ταραχώδης ΚΕ

ΣΥΡΙΖΑ: ΚΕ με αποχωρήσεις (Αχτσιόγλου, Τσακαλώτος, Τεμπονέρας), αντεγκλήσεις και Κασσελάκη να εμμένει στο δημοψήφισμα

gazzetta
gazzetta reader insider insider