Δικαίωση το ΣΔΙΤ για το Μετρό Θεσσαλονίκης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δικαίωση το ΣΔΙΤ για το Μετρό Θεσσαλονίκης
«Όταν το 2020, με μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα απόφαση, επιλέξαμε η λειτουργία και η συντήρηση του Μετρό Θεσσαλονίκης να γίνει από ιδιωτικό φορέα πολλοί αντέδρασαν και προανήγγειλαν σίγουρη αποτυχία. Διαψεύστηκαν», ανέφερε ο πρώην υπουργός Υποδομών.

«Όταν το 2020, με μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα απόφαση, επιλέξαμε η λειτουργία και η συντήρηση του Μετρό Θεσσαλονίκης να γίνει από ιδιωτικό φορέα πολλοί αντέδρασαν και προανήγγειλαν σίγουρη αποτυχία. Διαψεύστηκαν.

Σήμερα, με την υπογραφή της σύμβασης ΣΔΙΤ δικαιώνεται η επιλογή μας να προχωρήσουμε μπροστά.
Με την αξιοποίηση της Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα πετύχαμε μία πιο απλή, πιο σύντομη και χρηματοοικονομικά πιο ορθή διαγωνιστική διαδικασία. Με απλά λόγια, εξασφαλίζουμε ταχύτητα στην ολοκλήρωση του έργου και ποιότητα στις υπηρεσίες προς τους πολίτες», ανέφερε ο πρώην υφυπουργός Υποδομών, Γ. Καραγιάννης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για να προσθέσει: «Το Μετρό της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην τελική ευθεία. Κερδίζουμε τον χαμένο χρόνο και θα παραδώσουμε στους πολίτες το πιο σύγχρονο Μετρό της Ελλάδας. Δίνουμε στη Θεσσαλονίκη αυτό που της αξίζει».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σταϊκούρας: Στην τελική ευθεία για τη λειτουργία του Μετρό της Θεσσαλονίκης

Μητσοτάκης για Μετρό Θεσ/νίκης: Σήμερα το τελικό βήμα για να λειτουργήσει εντός του 2024

gazzetta
gazzetta reader insider insider