Σταϊκούρας: Η ελληνική οικονομία έχει γυρίσει σελίδα

Δήμητρα Καδδά
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σταϊκούρας: Η ελληνική οικονομία έχει γυρίσει σελίδα
Η ελληνική οικονομία έχει γυρίσει σελίδα και έχει αποκτήσει στέρεες βάσεις, επισήμανε ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του χαρτοφυλακίου του στο υπουργείο Οικονομικών.

Η ελληνική οικονομία έχει γυρίσει σελίδα και έχει αποκτήσει στέρεες βάσεις, επισήμανε ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του χαρτοφυλακίου του στο υπουργείο Οικονομικών.

Περιέγραψε τα επιτεύγματα της προηγούμενης 4ετίας σημειώνοντας ότι όλα αυτά αναγνωρίζονται από όλους τους διεθνείς φορείς, τους θεσμούς, τις αγορές, τους επενδυτές, αλλά πρωτίστως από την ελληνική κοινωνία, όπως απέδειξε και το αποτέλεσμα των εκλογών.

Οι ευχαριστίες του υπουργού προς τους συνεργάτες του

Ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη αλλά και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών για την αρμονική και παραγωγική συνεργασία όλα τα προηγούμενα χρόνια. Συγκεκριμένα, έδωσε τις ευχαριστίες του πρωτίστως στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον Υφυπουργό κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο και τον πρώην Υφυπουργό κ. Γιώργο Ζαββό, με τους οποίους δήλωσε πως συνεργάστηκε αρμονικά και παραγωγικά τα προηγούμενα χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αποτέλεσαν «μία εξαιρετική, μία συμπαγή ομάδα» ενώ στο πέρασμα των ετών έγιναν φίλοι, και λειτούργησαν ως μία οικογένεια. Ευχαρίστησε ακόμα τους Γενικούς και Ειδικούς Γραμματείς του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Θάνο Πετραλιά, κ. Νίκο Κουλοχέρη, κ. Μανώλη Μαστρομανώλη και κα. Θεώνη Αλαμπάση, καθώς και τους προκατόχους τους κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, κα. Αθηνά Καλύβα, κ. Φώτη Κουρμούση και κα. Μαριαλένα Αθανασοπούλου, τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων κ. Μιχάλη Αργυρού, τον Γενικό Διευθυντή του ΟΔΔΗΧ κ. Δημήτρη Τσάκωνα και τον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γιώργο Πιτσιλή.

Ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Πελαγίδη ο οποίος από την πλευρά του ανέφερε ότι είναι τιμή και καθήκον η επιλογή που έγινε στο πρόσωπό του. «Με ιδιαίτερη χαρά παραλαμβάνω το Υπουργείο Οικονομικών από ένα φιλικό και σταθερό χέρι. Ο Χρήστος Σταϊκούρας, ευγενής και ακούραστος, παραδίδει την ελληνική οικονομία σε μια κατάσταση που οπωσδήποτε σε πάρα πολλά πράγματα δεν θυμίζει καθόλου τις εποχές της οικονομικής κρίσης», είπε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider