Qatargate: Ελεύθερη η λογίστρια του Παντσέρι

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Qatargate: Ελεύθερη η λογίστρια του Παντσέρι
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Το Εφετείο του Μιλάνου αποφάσισε σήμερα την άρση του κατ' οίκον περιορισμού της Μόνικα Ροσάνα Μπελίνι, φοροτεχνικού του Αντόνιο Παντσέρι.

Το Εφετείο του Μιλάνου αποφάσισε σήμερα την άρση του κατ' οίκον περιορισμού της Μόνικα Ροσάνα Μπελίνι, φοροτεχνικού του Αντόνιο Παντσέρι.

Το σχετικό αίτημα υποβλήθηκε χθες από τους συνηγόρους υπεράσπισής της και ο μόνος περιορισμός που συνεχίζει να ισχύει για την Μπελίνι, είναι η απαγόρευση μετάβασης εκτός Ιταλίας.

Μετά τη χθεσινή νέα αναβολή στις 9 Μαρτίου, το Εφετείο του Μιλάνου αναμένεται να αποφασίσει αν η φοροτεχνικός θα πρέπει να εκδοθεί στις Βρυξέλλες, όπως έχουν ζητήσει οι Βέλγοι εισαγγελείς.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η Μόνικα Ροσάνα Μπελίνι φέρεται να είχε ουσιαστικό ρόλο στην ίδρυση εταιριών, με σκοπό το «ξέπλυμα» βρώμικου χρήματος προερχόμενου από το Κατάρ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η απόβαση των Κυρανάκη - Κεραμέως στην έδρα Σαμαρά - Η πολιτική μοναξιά του Τσίπρα - Το ραντεβού Στέφανου - Άδωνι

«Σπίτι μου 3»: Στεγαστικά δάνεια με μειωμένο επιτόκιο σε νέους και νοικοκυριά χαμηλού ή μεσαίου εισοδήματος

Εντεκάδα από... χρυσάφι - Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του Μουντιάλ

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider