Washington Examiner: Καρκίνωμα και σατανικός κακοποιός ο Ερντογάν

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Washington Examiner: Καρκίνωμα και σατανικός κακοποιός ο Ερντογάν
«Εάν ο Μπάιντεν δεν υπερασπιστεί τον Καντέρ από μοχθηρούς ξένους κακοποιούς, γιατί βρίσκεται ακόμη και στο Οβάλ Γραφείο;».

Τα «πυρά» τους στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στρέφουν τα διεθνή ΜΜΕ όσο πλησιάζουν οι τουρκικές εκλογές με τελευταία την Washington Examiner που τον χαρακτήρισε ως «καρκίνωμα», «σατανικό» και «κακοποιό» με αφορμή την επικήρυξη του NBAer Ενές Καντέρ.

«Αν είναι αλήθεια ότι η Τουρκία έχει επικηρύξει με 500.000 δολάρια τον μπασκετμπολίστα (freedom) Ενές Καντέρ, οι ΗΠΑ θα πρέπει να επιβάλουν αυστηρές κυρώσεις κατά της Τουρκίας», γράφει το εβδομαδιαίο αμερικανικό περιοδικό.Ο συντάκτης του άρθρου καλεί τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν αλλά και τον Τζο Μπάιντεν να προστατέψουν τον Τούρκο μπασκετμπολίστα.

«Η μόνη προσβολή του Ενές Καντέρ προς την Τουρκία είναι ότι έχει το θάρρος να επικρίνει τον αυταρχικό ισλαμιστή πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Καντέρ λέει την αλήθεια. Ο Ερντογάν είναι ένας κακοήθης καρκίνος στις παγκόσμιες υποθέσεις, υπό την ηγεσία του οποίου η Τουρκία ήδη στήνει πολλαπλά οδοφράγματα έναντι της διεθνούς αρμονίας. Διπλωματικά, εμποδίζει τη Σουηδία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Στρατιωτικά, διεξήγαγε δολοφονικές επιθέσεις στη Συρία. Και αυτό είναι μόνο ένα δείγμα των άθλιων πράξεών της», αναφέρει το άρθρο στον τίτλο του οποίο ο Ερντογάν χαρακτηρίζεται ως σατανικός.

Μάλιστα, καταλήγοντας η Washington Examiner αναρωτιέται: «Εάν ο Μπάιντεν δεν υπερασπιστεί τον Καντέρ από μοχθηρούς ξένους κακοποιούς, γιατί βρίσκεται ακόμη και στο Οβάλ Γραφείο;».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Fourlis: Διευκρινίσεις για την πώληση της Intersport στην Τουρκία

Τουρκία: Για εξηγήσεις κλήθηκε ο Δανός πρέσβης σε σχέση με αντιτουρκική διαδήλωση στην Κοπεγχάγη

Όμιλος Fourlis: Το «αντίο» στην τουρκική αγορά και οι σχεδιασμοί της επόμενης μέρας

gazzetta
gazzetta reader insider insider