Δημητρακόπουλος για υπόθεση Καϊλή: «Τοξικό τέρας ο Τζόρτζι» - Καταθέτει ο Παντσέρι

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δημητρακόπουλος για υπόθεση Καϊλή: «Τοξικό τέρας ο Τζόρτζι» - Καταθέτει ο Παντσέρι
Η Ελληνίδα πολιτικός, μέσω του  εκπροσώπου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, συνεχίζει να κάνει λόγο για «προδοσία» ιδιαίτερα από την πλευρά του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Νέος γύρος αποκαλύψεων για το σκάνδαλο Qatargate αναμένονται σήμερα καθώς ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, θα καταθέσει στις βελγικές Αρχές.

Ο Ιταλός πολιτικός έχει συμφωνήσει να συνεργαστεί με τις αρχές και όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα αναμένεται να προχωρήσει σε συγκεκριμένα ονόματα και γεγονότα. Στοιχεία που εικάζεται πως θα «κάψουν» εμπλεκόμενους με το σκάνδαλο καθώς αυτό περιλαμβάνει η «συμφωνία» που φέρεται να έχει κάνει με τις Αρχές του Βελγίου.

Την ίδια στιγμή η Εύα Καϊλή επιμένει στην αθωώτητά της για την υπόθεση με τους Βέλγους να κάνουν λόγο πως η ίδια αρνήθηκε να κάνει αντίστοιχη συμφωνία με τους Βέλγους, ανάλογη του Παντσέρι. Η Ελληνίδα πολιτικός, μέσω του εκπροσώπου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, συνεχίζει να κάνει λόγο για «προδοσία» ιδιαίτερα από την πλευρά του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Δημητρακόπουλος: Προδομένη η Εύα Καϊλή

Οπως ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος οι Βέλγοι περιμένουν τα όσα θα πει ο Παντσέρι για να δουν αν θα μπορέσουν να «δέσουν» την κατηγορία για δωροδοκία, της Καϊλή. ωστόσο όπως εκτίμησε ο έμπειρος νομικός αναμένεται να μιλήσει και για άλλους Ευρωβουλευτές από διάφορες χώρες ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εμπλακούν και ονόματα Ελλήνων. «Είναι παντελώς αναξιόπιστος, είναι χειραγωγούμενος. Ο,τι του πουν θα το υπογράψει. Ο στόχος του είναι να διαφυλάξει την ελευθερία της γυναίκας του και της κόρης του. Εκτιμώ πως η συμφωνία που έκαναν δεν θα τηρηθεί γιατί θα υπάρξει ισχυρή αντίσταση από αυτούς που θα κατηγορήσει» ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας σε βραδινή εκπομπή στο Kontra24.

Παράλληλα ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επανέλαβε τα περί βασανιστηρίων της Ευας Καϊλή από τους Βέλγους. Οπως είπε, δεν της επέτρεπαν να πλυθεί παρότι ήταν αδιάθετη ενώ κρατούσαν διαρκώς αναμμένα τα φώτα για να μην μπορεί να κοιμηθεί. «Οταν τα είπα, ο εισαγγελέας έμεινε άφωνος και κοιτούσε τον ανακριτή που είχε δώσει την εντολή για την προφυλάκιση. Ηταν αμήχανοι. Είχα πετύχει τον σκοπό μου. Τους ταρακούνησα» συμπλήρωσε. Ανέφερε μάλιστα πως η κ. Καϊλή «Αισθάνεται προδομένη, για τη βαλίτσα από τον άνθρωπο που εμπιστεύθηκε. Αναρωτιέται πώς επέτρεψε αυτό το "τοξικό τέρας" μέσα στο σπίτι της. θεωρεί πως αυτή η βαλίτσα είναι προϊόν προδοσίας».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Reader.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κεραμέως: Ξεκινά η αξιολόγηση 170.000 εκπαιδευτικών - «Παράθυρο» για αυξήσεις μισθών

Μενέντεζ: Δεν θα εγκρίνω την πώληση των F-16 στην Τουρκία γιατί επιτίθεται στην Ελλάδα

Κοντά στα 3 δισ. ευρώ η αποτίμηση της PeopleCert - Οι στόχοι για τη συνέχεια

gazzetta
gazzetta reader insider insider