Οικονόμου για Τσαπανίδου: Εύχομαι να συμβάλλει στη γόνιμη πολιτική αντιπαράθεση

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οικονόμου για Τσαπανίδου: Εύχομαι να συμβάλλει στη γόνιμη πολιτική αντιπαράθεση
Εύχομαι η κ. Τσαπανίδου να συμβάλει στην πολιτική αντιπαράθεση με επιχειρήματα και τεκμήρια επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Την ευχή του να συμβάλλει η νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, στη γόνιμη πολιτική αντιπαράθεση με τεκμήρια και επιχειρήματα, εξέφρασε μο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Καταρχάς, θα ήθελα να ευχηθώ ευόδωση στα επόμενα σχέδια του κ. Ηλιόπουλου. Εύχομαι η κ. Τσαπανίδου, η οποία αλλάζει μετερίζι, να συμβάλλει, εκ του ρόλου της, στη γόνιμη πολιτική αντιπαράθεση, με επιχειρήματα και τεκμήρια» επεσήμανε ο κ. Οικονόμου.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε πως η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου εντάσσεται στον ΣΥΡΙΖΑ και αναλαμβάνει ως νέα εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τον Νάσο Ηλιόπουλο που «με μαχητικότητα και επάρκεια μας εκπροσώπησε μέχρι σήμερα». Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε την κα Τσαπανίδου ως «μία εξαιρετική δημοσιογράφο, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα», ενώ «είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα».

Από την πλευρά του, ο κ. Ηλιόπουλος θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας και ταυτόχρονα από τη θέση του υπευθύνου στρατηγικής επικοινωνίας και «θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εκλογική μας μάχη». «Το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά. Η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής. Που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε» τόνισε στην αρχή της ανάρτησής του ο κ. Τσίπρας.

Δείτε τη δημοσίευση του Αλ. Τσίπρα στο Facebook

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης: Στηρίζουμε τις λαϊκές αγορές - Οι τιμές είναι πραγματικά καλές

«Μαύρη» πρόβλεψη για Ευρωζώνη: Ύφεση του χρόνου και υψηλός πληθωρισμός μέχρι το 2024

Ν. Ανδρουλάκης: Η κοινωνία δεν αντέχει άλλες επιλογές κομμένες και ραμμένες στα μέτρα των λίγων

gazzetta
gazzetta reader insider insider