Νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου – Η ανακοίνωση Τσίπρα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου – Η ανακοίνωση Τσίπρα
«Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας».

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε πως η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου εντάσσεται στον ΣΥΡΙΖΑ και αναλαμβάνει ως νέα εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τον Νάσο Ηλιόπουλο που «με μαχητικότητα και επάρκεια μας εκπροσώπησε μέχρι σήμερα».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει πως η πρόταση έγινε από το κόμμα του προς την κα Τσαπανίδου, η οποία αποτελεί «μία εξαιρετική δημοσιογράφο, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα», ενώ «είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα».

Από την πλευρά του, ο κ. Ηλιόπουλος θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας και ταυτόχρονα από τη θέση του υπευθύνου στρατηγικής επικοινωνίας και «θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εκλογική μας μάχη».

«Το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά. Η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής. Που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε» τόνισε στην αρχή της ανάρτησής του ο κ. Τσίπρας.

Στις θέσεις των αναπληρωτών εκπροσώπων τύπου παραμένουν οι Στέργιος Καλπάκης και Τάνια Καραγάννη.

Δείτε τη δημοσίευση του Αλ. Τσίπρα στο Facebook

«Διαζύγιο» με το Open

Λίγο νωρίτερα, ο τηλεοπτικός σταθμός Open ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία «παραιτείται για προσωπικούς λόγους». «Από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας προσέφερε πολλά στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Το Open την ευχαριστεί θερμά για την προσφορά της» τόνισε ο σταθμός.

Όσον αφορά στην αντικατάστασή της το προβάδισμα αυτή τη στιγμή έχει ο Νίκος Στραβελάκης που παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου χωρίς ακόμη να έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οικονόμου για Τσαπανίδου: Εύχομαι να συμβάλλει στη γόνιμη πολιτική αντιπαράθεση

Γεωργιάδης: Στηρίζουμε τις λαϊκές αγορές - Οι τιμές είναι πραγματικά καλές

Κοντογεώργης: Στην εισαγόμενη πληθωριστική κρίση, ενισχύσαμε απευθείας το διαθέσιμο εισόδημα

gazzetta
gazzetta reader insider insider