Qatargate: Αρνείται κάθε ανάμιξη η Καϊλή στην απολογία της - «Τα λεφτά ήταν του Παντσέρι»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Qatargate: Αρνείται κάθε ανάμιξη η Καϊλή στην απολογία της - «Τα λεφτά ήταν του Παντσέρι»
Σημεία από τις δύο καταθέσεις που έδωσε η Εύα Καϊλή στην αστυνομία του Βελγίου (στις 10 Δεκεμβρίου) και στον εισαγγελέα Μισέλ Κλεζ (στις 11 Δεκεμβρίου) φέρνει στο φως η ιταλική ιστοσελίδα «Il Fatto di Quiotidiano».

Σημεία από τις δύο καταθέσεις που έδωσε η Εύα Καϊλή στην αστυνομία του Βελγίου (στις 10 Δεκεμβρίου) και στον εισαγγελέα Μισέλ Κλεζ (στις 11 Δεκεμβρίου) φέρνει στο φως η ιταλική ιστοσελίδα «Il Fatto di Quiotidiano». Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Ελληνίδα πολιτικός φέρεται να «χρέωσε» τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι της σε βαλίτσα που επιχείρησε να μεταφέρει ο πατέρας της, στον Αντόνιο Παντσέρι που με τη σειρά του τα είχε εμπιστευτεί στον Φραντσέσκο Τζόρτζι.

«Δεν ήταν δικά μου, ούτε του Φραντσέσκο αυτά τα χρήματα στη βαλίτσα. Ηταν του Παντσέρι. Πριν από τον κορονοϊό είχε αφήσει κάποια χρήματα και στη συνέχεια ήρθε να τα πάρει. Εμπιστεύεται τον Φραντσέσκο περισσότερο από το διαμέρισμά του. Ο λόγος; Νομίζω ότι οφείλεται στην ασυλία μου» σημειώνεται πως είπε η κ. Καϊλή. Παράλληλα αναφέρθηκε σε πολλά ονόματα «ορισμένα και βαριά» ενώ όπως επισημαίνεται μετά την έφοδο των Βέλγων αστυνομικών στο διαμέρισμά της στις Βρυξέλλες προσπάθησε αρχικά να επικοινωνήσει με τον ίδιο τον Παντσέρι και στη συνέχεια με τους Βέλγους ευρωβουλευτές Μαρκ Ταραμπέλα και Μαρία Αρένα που έχουν εκπέσει των δικαιωμάτων τους και ελέγχονται.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Η εθνική μειονότητα της Αλβανίας θα έχει στο πρόσωπό μου έναν σταθερό συμπαραστάτη στα δίκαια αιτήματά σας

Qatargate: «Δίνει» ευρωβουλευτές ο Παντσέρι σε κατάθεση «χείμαρρο» - «Ήξερε η Καϊλή»

gazzetta
gazzetta reader insider insider