Μνημόνιο συνεργασίας Elevate Greece με Altair

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μνημόνιο συνεργασίας Elevate Greece με Altair
«Αξίζει να σημειωθεί πως το 25% περίπου του ανθρώπινου δυναμικού που δραστηριοποιείται στην εταιρεία, αποτελείται από Έλληνες ταλαντούχους νέους επιστήμονες που επέστρεψαν από το εξωτερικό, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ανάσχεση του brain drain».

Τη συνεργασία της Elevate Greece με την Altair, έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας.

«Υπογράψαμε Μνημόνιο Συνεργασίας με μια από τις κορυφαίες εταιρείες από το χώρο της ανάπτυξης λογισμικού και ανάλυσης δεδομένων. Η συνεργασία μας στοχεύει στην εκπαίδευση, καθοδήγηση, υποστήριξη, αλλά και δικτύωση των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων» τονίζει ο κ. Δήμας και προσθέτει πως η Altair, με το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει και την τεχνογνωσία της σε θέματα υπολογιστικής μηχανικής προσφέρει σημαντικά κίνητρα, παροχές, εργαλεία και υπηρεσίες που θα αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα και την δυναμική των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζόμενους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, κυρίως στο κομμάτι της έρευνας και ανάπτυξης (R&D), ενώ για τον επόμενο χρόνο υπολογίζουν να αυξήσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους στους 250.

Τέλος «το 25% περίπου του ανθρώπινου δυναμικού που δραστηριοποιείται στην εταιρεία, αποτελείται από Έλληνες ταλαντούχους νέους επιστήμονες που επέστρεψαν από το εξωτερικό, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ανάσχεση του brain drain».

Δείτε τη δημοσίευσή του:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Trastor: Άνοδος εσόδων και κερδών 25% στο 9μηνο του 2022

Αδ. Γεωργιάδης: Τριάντα αλυσίδες και πάνω από 1200 κωδικοί συμμετέχουν στο καλάθι του Αη Βασίλη

Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή: Τέσσερα αιτήματα ατόμων με HIV – Εντός του 2023 η λειτουργία της Μονάδας

gazzetta
gazzetta reader insider insider