Τσαβούσογλου: Θα υποστείτε τις συνέπειες - Έχει «φαγούρα» ο Έλληνας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τσαβούσογλου: Θα υποστείτε τις συνέπειες - Έχει «φαγούρα» ο Έλληνας
Αν η Ελλάδα ξεκινήσει μια «περιπέτεια για λογαριασμό άλλων», θα υποστεί τις συνέπειες, απείλησε ξανά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.

Αν η Ελλάδα ξεκινήσει μια «περιπέτεια για λογαριασμό άλλων», θα υποστεί τις συνέπειες, απείλησε ξανά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος μιλώντας σε εκδήλωση στην Άγκυρα είπε ότι «έχει φαγούρα ο Έλληνας». «Αυτή είναι μια προειδοποίηση προς την Ελλάδα», είπε, σύμφωνα με το skai.gr.

«Πριν από 951 χρονια με την μάχη του Ματζικέρτ κάναμε πατρίδα μας την Ανατολία. Αυτο ειναι το πνεύμα που 100 χρόνια προστάτεψε την πατρίδα του το ίδιο πνεύμα ειναι και σημερα. Γι' αυτό μαζέψτε τα μυαλά σας, συνέλθετε. Το λένε κυρίως στην Ελλάδα. Μη γίνεστε όργανα άλλων μη συνεχίζεται τις προκλήσεις. Διότι η φιλία της Τουρκίας είναι καλή αλλά η εχθρότητά της ειναι τραγική».

«Ψευδονταή Μητσό», λένε τα τουρκικά ΜΜΕ

Την ίδια ώρα, τα τουρκικά ΜΜΕ σχολιάζουν τη δήλωση «Νταηλίκια Γιοκ» του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Η τουρκική εφημερίδα Yeni Safak παρουσιάζει τον κ. Μητσοτάκη στεφανωμένο με τις σημαίες των ΗΠΑ, της Ελλάδας και της Γαλλίας. «Ψευδονταή Μητσο(τάκη)» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα. Από πλευράς της, η Τζουμχουριέτ αναφέρει ότι «ο πρωθυπουργός της Ελλάδας απάντησε στις δηλώσεις Ερντογάν»

Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στην ομιλία του στον ΟΗΕ ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν «θα θέσει τις προβοκάτσιες της Ελλάδας». «Θα στείλει το μήνυμα ότι χάσαμε την υπομονή μας (με την Ελλάδας)» αναφέρει χαρακτηριστικά το τηλεοπτικό δίκτυο Haber Global.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider