Πολιτική | Ελλάδα
10-12-2021 | 19:30

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης χάνει τον έλεγχο της κατάστασης - Είναι ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός

Newsroom
Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης χάνει τον έλεγχο της κατάστασης - Είναι ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός
live updates: Ανανεώθηκε πριν

«Επίθεση» εναντίον του πρωθυπουργού εξαπέλυσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «νέες ύβρεις» από πλευράς Μητσοτάκη, σημειώνοντας πως «την ημέρα που η χώρα μας ξεπέρασε τις 19.000, ο κ. Μητσοτάκης κατέφυγε στην γνωστή του τακτική ανθρώπινες απώλειες».

«Όσο περισσότερο χάνει τον έλεγχο της κατάστασης τόσο χάνει και την ψυχραιμία του. Η τοξικότητα του αναδεικνύει τον πανικό του», καταλήγει η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Την ημέρα που η χώρα μας ξεπέρασε τις 19.000 ανθρώπινες απώλειες και η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη τις καταγγελίες για την προτεραιοποίηση των εισαγωγών στις ΜΕΘ, ο κ. Μητσοτάκης κατέφυγε στην γνωστή του τακτική. Μετά το χθεσινό του παραλήρημα που εξέθεσε διεθνώς την χώρα, σήμερα επανήλθε με νέες ύβρεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.  

Όσο περισσότερο χάνει τον έλεγχο της κατάστασης τόσο χάνει και την ψυχραιμία του. Η τοξικότητα του αναδεικνύει τον πανικό του. 

Είναι ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.