ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης χάνει τον έλεγχο της κατάστασης - Είναι ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης χάνει τον έλεγχο της κατάστασης - Είναι ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός
«Επίθεση» εναντίον του πρωθυπουργού εξαπέλυσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

«Επίθεση» εναντίον του πρωθυπουργού εξαπέλυσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «νέες ύβρεις» από πλευράς Μητσοτάκη, σημειώνοντας πως «την ημέρα που η χώρα μας ξεπέρασε τις 19.000, ο κ. Μητσοτάκης κατέφυγε στην γνωστή του τακτική ανθρώπινες απώλειες».

«Όσο περισσότερο χάνει τον έλεγχο της κατάστασης τόσο χάνει και την ψυχραιμία του. Η τοξικότητα του αναδεικνύει τον πανικό του», καταλήγει η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Την ημέρα που η χώρα μας ξεπέρασε τις 19.000 ανθρώπινες απώλειες και η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη τις καταγγελίες για την προτεραιοποίηση των εισαγωγών στις ΜΕΘ, ο κ. Μητσοτάκης κατέφυγε στην γνωστή του τακτική. Μετά το χθεσινό του παραλήρημα που εξέθεσε διεθνώς την χώρα, σήμερα επανήλθε με νέες ύβρεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όσο περισσότερο χάνει τον έλεγχο της κατάστασης τόσο χάνει και την ψυχραιμία του. Η τοξικότητα του αναδεικνύει τον πανικό του.

Είναι ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider