Μητσοτάκης: Η δημόσια καταστροφολογία του ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται με τη δειλία του

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Η δημόσια καταστροφολογία του ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται με τη δειλία του
«Η μετάθεση του συνεδρίου μας ήταν απαραίτητη. Πήραμε απόφαση σωστή που εξέπεμψε μήνυμα ευθύνης και σωφροσύνης», τόνισε στην ομιλία του κατά τη Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός.

«Η μετάθεση του συνεδρίου μας ήταν απαραίτητη. Πήραμε απόφαση σωστή που εξέπεμψε μήνυμα ευθύνης και σωφροσύνης», τόνισε στην ομιλία του κατά τη Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα ετήσια συνέδριά μας έχουν άλλωστε κατοχυρωθεί πλέον στο καταστατικό της ΝΔ, σημείωσε και τόνισε ότι «Συνέδριο σημαίνει ανοικτός προβληματισμός όπως και η εκλογή προέδρου και όλων των στελεχών μας από τη βάση».

«Σκεφτείτε ότι στις πρόσφατες εσωτερικές διεργασίες συμμετείχαν 135.000 μέλη μας και περίπου 32.000 ηλεκτρονικά», είπε χαρακτηριστικά.

«Επιλέγουμε τις ανοικτές διαδικασίες που ταιριάζουν στα ανοικτά μυαλά. Βλέπω με χαρά ότι στον ίδιο δρόμο κινείται και το ΚΙΝΑΛ. Είναι υγεία για το πολιτικό σύστημα η δημοκρατία στα κόμματα», υπογράμμισε στην ομιλία του ο Κυρ. Μητσοτάκης και επισήμανε ότι η κυβέρνηση δεν έκρυψε ότι αναζητά ουσιαστικές προτάσεις από την αντιπολίτευση. «Ελπίζω να τις ακούσει από το τρίτο κόμμα της Βουλής γιατί το δεύτερο αποδείχθηκε ουραγός στην αξιοπιστία», προσέθεσε.

«Αξιοπερίεργο το γεγονός ότι ένα κόμμα που κάθε τόσο συντόνιζε κινητοποιήσεις, σήμερα να δυσκολεύεται να οργανώσει ακόμα και ένα συνέδριο» ανέφερε για να συμπληρώσει πως: «μια παράταξη που αυτοαποκαλείται λαϊκή να αρνείται να εκλέξει αρχηγό από τοn λαό. Δύναμη που διαλαλεί ότι είναι προοδευτική να παραμένει αραχνιασμένη σε παλαιοκομματικές πρακτικές. Η δημόσια καταστροφολογία που εκτοξεύει ο ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται τελικά με τη δειλία του, με την ίδια τη δημοκρατία. Η εσωκομματική ασφυξία οδηγεί συχνά γίνεται μεγάφωνο για τα πιο χυδαία fake news, ειδικά στο ζήτημα της πανδημίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης χάνει τον έλεγχο της κατάστασης - Είναι ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός

gazzetta
gazzetta reader insider insider