Οικονόμου: Υπάρχει πίεση στο ΕΣΥ, αλλά αντέχει

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οικονόμου: Υπάρχει πίεση στο ΕΣΥ, αλλά αντέχει
Υπάρχει πίεση στο ΕΣΥ, αλλά αντέχει είπε ο κ. Οικονόμου, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει απάντηση για το τι θα γίνει άμα γίνει Αρμαγεδδών...

Στα θέματα της κατάστασης της πανδημίας, της απόδοσης της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, αλλά και των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στο περιθώριο της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, για την ακρίβεια.

Υπάρχει πίεση στο ΕΣΥ, αλλά αντέχει είπε ο κ. Οικονόμου, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει απάντηση για το τι θα γίνει άμα γίνει Αρμαγεδδών, και πως ορίζεται ο Αρμαγεδδών. Δεν φεύγουμε από τη στρατηγική μας, ούτε εκτιμούμε ότι θα φτάσουμε σε τέτοιου τύπου ακραία διλήμματα για αυτό πάμε με αυτόν τον τρόπο είπε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε Υπάρχει μια εικόνα η οποία είναι δυσάρεστη. Υπάρχει μια πίεση μεγάλη στο ΕΣΥ, που πιέζεται αλλά αντέχει. Υπάρχει μια αίσθηση ότι δεν αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο οι συνέπειες αυτής της ιστορίας, ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

Για το θέμα της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών αναρωτήθηκε "τι έδωσε" η ιστορία του μέτρου στους υγειονομικούς. Παρά το γεγονός ότι εκεί, κανείς δεν αμφέβαλε ότι πρέπει να γίνουν, επιβάλαμε και μέτρα, τους κόπηκε και ο μισθός.. Η πραγματικότητα είναι ότι η υποχρεωτικότητα εκεί δεν σου απέδωσε μείζονα πράγματα. Υπάρχει κόσμος εκεί που επιμένει, είναι χωρίς μισθό 2-2,5 μήνες, και παρόλα αυτά δεν πάνε να εμβολιαστούν, παρατήρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Για το θέμα των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής ξεκαθάρισε ότι το παρακολουθούμε χωρίς την οποιαδήποτε διάθεση ανάμιξης. Χωρίς αμφιβολία, οι εκλογές έχουν φέρει το Κίνημα Αλλαγής πιο κοντά στην προσοχή του κόσμου, από ότι ήταν προηγουμένως είπε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε: Το παρακολουθούμε, γιατί αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσω, γιατί λέγονται και γράφονται διάφορα, και όσο πλησιάζουμε στις εκλογές έτσι συνήθως θα ακουστούν, χωρίς την οποιαδήποτε διάθεση ανάμιξης ούτε άμεσα, ούτε έμμεσα. Καθαρές κουβέντες δηλαδή. Με το σεβασμό που πρέπει να παρακολουθεί διαδικασίες τέτοιες. Τη σημασία που πρέπει να τους αποδίδει και με το σεβασμό που πρέπει να παρακολουθεί διαδικασίες που απευθύνονται στην κοινωνία, στον κόσμο. Είναι σημαντικό να ανοίγονται τα κόμματα στην κοινωνία, στις διαδικασίες ανάδειξης των κορυφαίων του οργάνων. Εκτός από τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ δεν το κάνουν και άλλα κόμματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οικονόμου: «Ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες και επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές»

gazzetta
gazzetta reader insider insider