Οικονόμου για Τσίπρα: Δεν θα παρακολουθήσουμε άλλο το παραλήρημα καταστροφολογίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οικονόμου για Τσίπρα: Δεν θα παρακολουθήσουμε άλλο το παραλήρημα καταστροφολογίας
«Δεν πρόκειται να παρακολουθήσουμε περαιτέρω το καθημερινό πλέον παραλήρημα καταστροφολογίας και εργαλειοποίησης της πανδημίας στο οποίο επιδίδεται ο κ. Τσίπρας», επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Δεν πρόκειται να παρακολουθήσουμε περαιτέρω το καθημερινό πλέον παραλήρημα καταστροφολογίας και εργαλειοποίησης της πανδημίας στο οποίο επιδίδεται ο κ. Τσίπρας», επισημαίνει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σε απάντηση στη ραδιοφωνική συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η προσοχή μας είναι αποκλειστικά στραμμένη στην αύξηση των εμβολιασμών, την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων και την συνεχή ενίσχυση του ΕΣΥ. Στην αρχή της πανδημίας οι ΜΕΘ ήταν 557 και σήμερα 1.277 και αυτό ο κ. Τσίπρας το αποκαλεί "τίποτα". Μιας όμως και αύριο θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή, και ενδεχομένως και τα νοσοκομεία στις πόλεις αυτές, τον ενημερώνουμε από σήμερα για τα ακόλουθα:

Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: 2019 8 ΜΕΘ - 2021 21 ΜΕΘ και 154 επιπλέον στελέχη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Νοσοκομείο Κομοτηνής: 2019 3 ΜΕΘ - 2021 5 ΜΕΘ και επιπλέον 95 στελέχη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού», υπογραμμίζει στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου και καταλήγει:

«Σε κάθε περίπτωση και ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζουμε κρίσεις, ένα δράμι πράξης μετράει περισσότερο από έναν τόνο θεωρίας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τσίπρας: «Ο κ. Μητσοτάκης οδηγεί τη χώρα σε τραγικό αδιέξοδο - Ως εδώ»

Οικονόμου: Έχουμε αποφασίσει να διαχειριστούμε την πανδημία της Covid-19 με συγκεκριμένο τρόπο

gazzetta
gazzetta reader insider insider