ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για την εξωτερική πολιτική της χώρας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για την εξωτερική πολιτική της χώρας
«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δεν είναι επικίνδυνη μόνο για τη δημόσια υγεία, αλλά και για την εξωτερική πολιτική της χώρας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δεν είναι επικίνδυνη μόνο για τη δημόσια υγεία, αλλά και για την εξωτερική πολιτική της χώρας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις εξελίξεις στην Βόρεια Μακεδονία και την μη κύρωση από την κυβέρνηση των μνημονίων συνεργασίας.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ακόμη: «Σε μια περίοδο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης Ζάεφ που αποδέχθηκε την αλλαγή της συνταγματικής ονομασίας στη Βόρεια Μακεδονία και ενώ οι ομοϊδεάτες του, αυτοί του VMRO, απειλούν να επαναφέρουν το Μακεδονία σκέτο και τον αλυτρωτισμό, ο κ. Μητσοτάκης δια του εκπροσώπου του αντί να στείλει σαφές μήνυμα στήριξης της Συμφωνίας, κομπάζει ότι δήθεν δικαιώνεται που εδώ και δύο χρόνια την υπονόμευσε, με τη μη κύρωση των Μνημονίων. Ποιων μνημονίων; Αυτών που διασφαλίζουν ότι ο εναέριος χώρος της γείτονος θα επιτηρείται από τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider