Ηλιόπουλος σε Οικονόμου: Η απανθρωπιά και ο κυνισμός του ξεπερνάει κάθε όριο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ηλιόπουλος σε Οικονόμου: Η απανθρωπιά και ο κυνισμός του ξεπερνάει κάθε όριο
Στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης θα κληθεί να απαντήσει για τις ευθύνες του στη διαχείριση της πανδημίας, αλλά και για την πρωτοφανή αθλιότητα του κυβερνητικού του εκπροσώπου, σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Για «απανθρωπιά» και «κυνισμό» κατηγορεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας σε σημερινές του δηλώσεις σχετικά με την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε για την πανδημία ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης θα κληθεί να απαντήσει για τις ευθύνες του στη διαχείριση της πανδημίας, αλλά και για την πρωτοφανή αθλιότητα του κυβερνητικού του εκπροσώπου, σημειώνει ο κ. Ηλιόπουλος.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Η απανθρωπιά και ο κυνισμός του κ. Οικονόμου ξεπερνάει κάθε όριο. Κατανοεί την συζήτηση για την πανδημία ως προσπάθεια αλλαγής ατζέντας. Για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο οι 300 απώλειες την εβδομάδα είναι από ότι φαίνεται ρουτίνα και το γεγονός ότι για άλλη μια φορά η κοινωνία ανοχύρωτη καλείται να αντιμετωπίσει ένα νέο κύμα της πανδημίας λεπτομέρεια.

Η κυβέρνηση που έχει διαλύσει κάθε αίσθημα ασφάλειας της κοινωνίας κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες και χρεώνει σε αυτούς την αποτυχία της. Προφανώς μια κυβέρνηση που πιστεύει ότι τα πάντα είναι επικοινωνία νιώθει ότι δεν έχει να απαντήσει γιατί βρισκόμαστε σταθερά στις χειρότερες θέσεις της Ευρώπης στο θέμα τόσο των απωλειών όσο και του εμβολιασμού.

Στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης δεν θα κληθεί να απαντήσει μόνο για τις ευθύνες του στη διαχείριση της πανδημίας, αλλά και για αυτή την πρωτοφανή αθλιότητα του κυβερνητικού του εκπροσώπου».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οικονόμου για ερώτηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Απεγνωσμένη προσπάθεια για αλλαγή της ατζέντας

gazzetta
gazzetta reader insider insider