Συνάντηση Ιερώνυμου - Πέτσα για το ρόλο της Εκκλησίας στους εμβολιασμούς

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συνάντηση Ιερώνυμου - Πέτσα για το ρόλο της Εκκλησίας στους εμβολιασμούς
Στη συνάντηση ζητήθηκε, ακόμα μία φορά, η συμβολή της Εκκλησίας στην επίτευξη των στόχων του εμβολιαστικού προγράμματος.

Με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, συναντήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε αναφορά στη συνεργασία κυβέρνησης και αυτοδιοίκησης για την επιτάχυνση των εμβολιασμών και ζητήθηκε, ακόμα μία φορά, η συμβολή της Εκκλησίας στην επίτευξη των στόχων του εμβολιαστικού προγράμματος, μιλώντας στις καρδιές των πιστών, προκειμένου να εμβολιαστούν και να χρησιμοποιήσουν το ισχυρότερο όπλο που έχουν στα χέρια τους απέναντι στην πανδημία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: Ποιοι ιδιοκτήτες θα γλιτώσουν φόρο - Τα 4 «κλειδιά» για τα αφορολόγητα ενοίκια

Leonardo Hotels: Νέα επένδυση 45 εκατ. ευρώ σε πεντάστερο στη Χαλκιδική και σχέδιο περαιτέρω επέκτασης το 2026

Διευρύνει το δίκτυό του ο Σκλαβενίτης – Νέο κατάστημα στη Γλυφάδα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider