Συμμετοχή Δένδια στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ τη Δευτέρα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συμμετοχή Δένδια στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ τη Δευτέρα
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να ενημερώσει το Συμβούλιο για τις πρόσφατες επισκέψεις του σε Λιβύη και Τουρκία.

Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα γίνει αύριο, Δευτέρα, μέσω τηλεδιάσκεψης θα συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψη ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Νίκος Δένδιας.

Σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου, «η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει ενημερώσεις για τις τελευταίες εξελίξεις σε Γεωργία, Ινδία, Μυανμάρ, Μοζαμβίκη και ως προς την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν (JCPOA).

Από πλευράς του, ο Υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να ενημερώσει το Συμβούλιο για τις πρόσφατες επισκέψεις του σε Λιβύη και Τουρκία.

Οι Υπουργοί Εξωτερικών των κρατών-μελών της Ε.Ε. προβλέπεται, επίσης, να ανταλλάξουν απόψεις για την κατάσταση στην Αιθιοπία και στην Ουκρανία, καθώς και να έχουν μία άτυπη συζήτηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ουκρανίας, Dmytro Kuleba» καταλήγει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Διατροφή συζύγου και παιδιού: Πώς καθορίζονται τα ποσά μετά το διαζύγιο

Τι χρήματα διεκδικεί η Εθνική Ελλάδος στο EuroBasket 2025 - Όλα τα ποσά

Airbnb: Ποιοι απειλούνται με πρόστιμο 5.000 ευρώ μετά την 1η Οκτωβρίου

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider