Ελλάδα
23-03-2021 | 16:54

Βορίδης: Η εμμονή με την επίταξη κλινικών έχει ιδεολογικοπολιτικά κίνητρα

Newsroom
Μοιράσου το
Βορίδης: Η εμμονή με την επίταξη κλινικών έχει ιδεολογικοπολιτικά κίνητρα
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Για διαστρέβλωση των δηλώσεών του για την επίταξη ιδιωτικών κλινικών και τα περί «αχρείαστου κόστους», κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Βορίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, «χαρακτήρισε την επίταξη ιδιωτικών κλινικών "αχρείαστο κόστος"».

«Στον ΣΥΡΙΖΑ, κατά την προσφιλή τους τακτική, επιχειρούν να διαστρεβλώσουν τα λεγόμενά μου. Η εμμονή τους με την επίταξη των ιδιωτικών κλινικών οι οποίες ήδη συνεργάζονται με το ΕΣΥ έχει ιδεολογικοπολιτικά κίνητρα», απαντά ο υπουργός Εσωτερικών με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter.

Για «διαστρέβλωση "δευτέρα φύσις" και μάλιστα καθ' έξιν στον ΣΥΡΙΖΑ», κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών.

Το τελευταίο σημειώνει ότι ο κ. Βορίδης ανέφερε ότι «στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας και λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που διαμορφώνονται, η κυβέρνηση ξεδιπλώνει το σχέδιο της ενεργοποιώντας τα απαραίτητα μέτρα την κατάλληλη στιγμή, με έναν τρόπο που δεν αφήνει κανέναν χωρίς την απαραίτητη νοσηλεία και δεν παράγει ένα αχρείαστο κόστος.

Διευκρίνισε μάλιστα ότι στην εφαρμογή αυτού του σχεδίου συμπράττουν από κοινού ο ιδιωτικός και ο δημόσιος τομέας, γεγονός το οποίο καθιστά αχρείαστη την επίταξη των ιδιωτικών κλινικών οι οποίες συνεργάζονται με το ΕΣΥ», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΥΠΕΣ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.