Στη Βουλή Κυρ. Μητσοτάκης - Α. Τσίπρας για την αστυνομική βία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στη Βουλή Κυρ. Μητσοτάκης - Α. Τσίπρας για την αστυνομική βία
Σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα θα απαντήσει ο πρωθυπουργός στη Βουλή, στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού», στις 10:30.

Σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα με θέμα: «Πρωτοφανής αστυνομική βία εις βάρος των πολιτών με πρόσχημα την τήρηση υγειονομικών μέτρων που ο πρωθυπουργός και στελέχη της κυβέρνησης διαρκώς παραβιάζουν», θα απαντήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού».

Με την ερώτησή του, ο κ. Τσίπρας ζητά την απόσυρση από τον έλεγχο αποστασιοποίησης των αστυνομικών με βαρύ οπλισμό, ενώ ρωτά τον κ. Μητσοτάκη «για ποιον λόγο παύσατε την Επιτροπή για τη διερεύνηση περιστατικών αστυνομικής βίας που είχε συσταθεί τον Δεκέμβριο του 2019 από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη».

Σημειώνεται πως η κυβέρνηση «χρεώνει» ευθέως τις συναθροίσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι σε καμία ευρωπαϊκή χώρα κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει καλέσει σε διαδηλώσεις εν μέσω πανδημίας. « Οι διαδηλώσεις στη Γερμανία, που διοργανώθηκαν από αρνητές του lockdown, υπολογίζεται ότι αύξησαν τα κρούσματα κατά 16 έως 21 χιλιάδες» τονίζουν, ‘στρέφοντας’ τα φώτα στον γενικότερο ρόλο που έπαιξε η αντιπολίτευση στην τήρηση των μέτρων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider