Η δικογραφία διαβιβάζεται και για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρο Αραχωβίτη, με αίτημα την άρση της βουλευτικής του ασυλίας καθώς και το δικό του όνομα περιλαμβάνεται όπως και των δύο πρώην Υπουργών στην ηλεκτρονική αλληλογραφία μεταξύ του διευθυντή ασφαλείας της εταιρείας και του προφυλακισμένου Τζώρτζη Κουτσολιούτσου.

Για τον πρώην βουλευτή Μάκη Μπαλαούρα επιλαμβάνεται η τακτική δικαιοσύνη καθώς δεν συντρέχουν λόγοι βουλευτικής ασυλίας στο πρόσωπό του.

Η εισαγγελική έρευνα ως προς αυτό το σκέλος αφορά και μη πολιτικά πρόσωπα και συγκεκριμένα τους ιδρυτές της εταιρείας και τον διευθυντή ασφαλείας που φέρονται να είχαν γνώση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων περί «ισχυρών συμμέχων του ομίλου» την περίοδο που βρισκόταν σε εξέλιξη η έρευνα από τις ελεγκτικές και δικαστικές αρχές.

Ως εκ τούτου διενεργείται προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας, της δωροληψίας και της παράβασης του νόμου περί μεσαζόντων.

Μετά τις αποκαλύψεις η Εισαγγελία Πρωτοδικών ανέσυρε από το αρχείο τη δικογραφία που αφορούσε την επιτροπή Κεφαλαιογοράς και διέταξε τη διενέργεια νέας έρευνας.

Επιπλέον η Εισαγγελία Πρωτοδικών προχώρησε στην ανάσυρση από το αρχείο της δικογραφίας που αφορούσε την επιτροπή Κεφαλαιογοράς και διέταξε τη διενέργεια νέας έρευνας.