Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα
23-12-2020 | 19:10

Κικίλιας για επιχείρηση «Ελευθερία»: Θα υπάρχουν λάθη και αστοχίες, θα βελτιωνόμαστε καθημερινά

Newsroom
Μοιράσου το
Κικίλιας για επιχείρηση «Ελευθερία»: Θα υπάρχουν λάθη και αστοχίες, θα βελτιωνόμαστε καθημερινά

«Είναι προφανές ότι σε ένα τέτοιο εγχείρημα θα υπάρχουν λάθη και αστοχίες» είπε για την επιχείρηση «Ελευθερία», κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορονοϊό ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

«Θα ενημερώνουμε καθημερινά, θα βελτιωνόμαστε. Βήμα βήμα και σταδιακά θα αυξάνονται οι ποσότητες των εμβολίων. Θα περιμένουμε όλοι να εμβολιαστούμε, να πάρουμε τις ζωές μας πίσω», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στην επιχείρηση «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό του πληθυσμού, ο κ. Κικίλιας είπε: «ποτέ στο παρελθόν δεν έχει οργανωθεί σε τέτοιο βαθμό με τέτοιο χρονοδιάγραμμα. Ποτέ σε παγκόσμια κλίμακα δεν έχει επιχειρηθεί κάτι ανάλογο. Το σύνολο του κράτους εργάζεται πυρετωδώς για να πετύχουμε».

«Κάνουμε έκκληση ως υπουργείο Υγείας αυτά τα Χριστούγεννα να τα γιορτάσουμε στενά οικογενειακά με αγάπη και προσοχή. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας. Κάθε φορά που κάποιος συμπολίτης μας δεν προσέχει θέτει σε κίνδυνο τον ίδιο και τους άλλους», τόνισε ο κ. Κικίλιας.

«Ξέρουμε πως νιώθετε, νιώθουμε, είμαστε όλοι σε ψυχολογική πίεση. Είναι μήνες πίεσης, μια πραγματικότητα στην οποία δοκιμάζονται όλοι, υπάρχει φόβος για τον ιό, οικονομική ανασφάλεια. Η ελληνική κοινωνία έχει επιδείξει αξιοθαύμαστη αντοχή», επεσήμανε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.