Τέλος του «εμπάργκο» του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τέλος του «εμπάργκο» του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ
Σήμερα Τρίτη θα μιλήσει στο ΣΚΑΙ ο Αλέξης Τσίπρας.

Πέντε μέρες πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται πως αποφάσισε να άρει οριστικά και όχι μόνο για τον εαυτό του, το εμπάργκο στον ΣΚΑI. Ο ίδιος άλλωστε δίνει απόψε το βράδυ συνέντευξη στον σταθμό του Φαλήρου, λήγοντας πρακτικά ένα εμπάργκο που κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο.

Αυτό, παρά το γεγονός πως τόσο ο Δημήτρης Σεβαστάκης, όσο και ο Σάκης Παπαδόπουλος που βρέθηκαν στον ΣΚΑΪ, πριν το τέλος του εμπάργκο, δέχθηκαν σφοδρότατη κριτική από τους συντρόφους τους.

Την Τετάρτη, στον σταθμό θα εμφανίστεί σύμφωνα με πληροφορίες η υπουργός Εργασίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου. Η ανακοίνωση του τέλος του εμπάργκο, αναμένεται να ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό, το βράδυ στην συνέντευξή του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πριν από την Black Friday η πληρωμή μισθών, επιδομάτων και συντάξεων Δεκεμβρίου - Οι ημερομηνίες

Φοροαπαλλαγές: Φόρους 22,9 δισ. ευρώ γλίτωσαν νοικοκυριά και επιχειρήσεις το 2025

Πετρέλαιο θέρμανσης: Ανησυχία για τις τιμές - Ποιοι νομοί πληρώνουν πιο ακριβά

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider