Ελληνορωμαϊκή: «Xρυσός» ο Ούγγρος Λόριντς στα 77κ.

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ελληνορωμαϊκή: «Xρυσός» ο Ούγγρος Λόριντς στα 77κ.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Στην τέταρτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Τάμας Λόριντς ευτύχησε να ανέβει επιτέλους στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 77κ. της ελληνορωμαϊκής πάλης.

Στην τέταρτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Τάμας Λόριντς ευτύχησε να ανέβει επιτέλους στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 77κ. της ελληνορωμαϊκής πάλης. Ο 35χρονος Ούγγρος παλαιστής, ο οποίος ήταν φιναλίστ το 2016 στο Ρίο, νίκησε στον τελικό της κατηγορίας τον Ακζόλ Μαχμούντοφ από το Κιργιστάν με 2-1 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο.

Τα χάλκινα μετάλλια της κατηγορίας πήραν ο Ιάπωνας Σοσέι Γιαμπίκου, που νίκησε με 13-3 τον Ιρανό Μοχαμανταλί Γκεραεϊ, και ο Αζέρος Ραφίκ Χουσεϊνοφ, ο οποίος επικράτησε με 4-1 του Αρμένιου Καραπέτ Τσαλιάν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εξωδικαστικός: «Δίχτυ» προστασίας στην πρώτη κατοικία με εκποίηση των άλλων ακινήτων

Οι χώρες όπου τα σκουπίδια είναι τόσο λίγα που εισάγουν απορρίμματα – Πώς βγάζουν εκατομμύρια

Λιανεμπόριο: Οι «χαμηλές πτήσεις» των εκπτώσεων και η ύστατη ευκαιρία του Αυγούστου

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider