Η πραγματική αξία των Καρντάσιαν - Η περιουσία του κάθε μέλους

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η πραγματική αξία των Καρντάσιαν - Η περιουσία του κάθε μέλους

Η πιο διάσημη οικογένεια στον πλανήτη, οι Καρντάσιαν-Τζένερ, βγάζει εκατομμύρια δολάρια μόνο και μόνο από το γεγονός ότι είναι διάσημη. Τα μέλη της κερδίζουν άπειρα λεφτά από τις εμφανίσεις του σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ζωή τους έχει γίνει ριάλιτι και κάθε τους δημόσια εμφάνιση προκαλεί πανικό σε θαυμαστές και παπαράτσι. Όμως, όλη αυτή η διασημότητα δεν γίνεται απλά για το θεαθήναι! Μεταφράζεται σε δολάρια. Για την ακρίβεια σε εκατ. δολάρια.

Ποια είναι όμως η πραγματική αξία αυτής της χρυσοφόρας οικογένειας;

Δείτε στην παρακάτω λίστα την προσωπική περιουσία καθενός από τα μέλη των Καρντάσιαν-Τζένερ και ονειρευτείτε λίγη από τη χλιδή και τη δημοσιότητα που απολαμβάνουν.

Ο απόλυτος πλούτος είναι γι’ αυτούς απλή καθημερινότητα.

Η μικρότερη των Καρντάσιαν είναι με διαφορά και η πιο πλούσια.

Η περιουσία της σε ηλικία 20 ετών υπολογιζόταν στα 900 εκατ. δολ. Φέτος, σε ηλικία 21 είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος.

Η τεράστια περιουσία της οφείλεται κυρίως στην εταιρεία καλλυντικών που έχει, σε αποκλειστικές συνεργασίες με εταιρείες όπως η Puma και η PacSun, από διαφημίσεις στο Instagram, από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» και το δικό της σόου: «Life of Kylie».

Όπως όλες οι Καρντάσιαν απολαμβάνει τους καρπούς από τη συμμετοχή της στο περίφημο ριάλιτι.

Σύμφωνα με το Forbes, το 2018 αναδείχτηκε για πρώτη φορά στην λίστα με τις πιο πλούσιες αυτοδημιούργητες γυναίκες στον κόσμο, με περιουσία που φτάνει τα 350 εκατ. δολάρια.

Μεταξύ άλλων, δημιούργησε ένα πολύ επιτυχημένο video game, το «Kim Kardashian: Hollywood», μια εφαρμογή για emoji(Kimoji), καθώς και μια εταιρεία με καλλυντικά (KKW Beauty) και μία με αρώματα(KKW Fragrance).

Η περιουσία της φτάνει στα 100 εκατ. δολ., κυρίως εξαιτίας της συμμετοχής της στο «Keeping Up With the Kardashians», αλλά και στο «I Am Cait», όπως επίσης και στην αυτοβιογραφία της.

Στα εισοδήματά της συνεισφέρουν συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες όπως η MAC, αλλά και τα δικαιώματά που της αναλογούν από χρόνια που ήταν ολυμπιονίκης δεκαθλητής με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Η περιουσία της προέρχεται κυρίως από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians», στο οποίο έχει και το ρόλο της παραγωγού.

Εξάλλου, πέρα από το μερίδιο που της αναλογεί, λαμβάνει και το 10% των εσόδων των παιδιών της από τη σειρά.

Η συνολική της περιουσία υπολογίζεται στα 60 εκατ. δολάρια.

Η περιουσία της Κλόε Καρντάσιαν έχει εκτοξευτεί κατά το διάβα των τελευταίων ετών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Forbes, to 2013 η περιουσία της έφτανε τα 10 εκατ. δολ. Το 2016 εκτοξεύτηκε στα 15 εκατ. δολ.

Τα έσοδά της μεγεθύνθηκαν από το βιβλίο της που περιέγραφε τη μέθοδο αδυνατίσματος που της χάρισε την καινούρια της εμφάνιση, αλλά και την εταιρεία ρουχισμού που ίδρυσε το 2016.

Συνολικά, η περιουσία της εκτιμάται στα 40 εκατ. δολ.

Η κύρια δραστηριότητα της Κόρτνεϊ είναι η συμμετοχή της στο ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians», που της αποδίδει περί τα 4,3 εκατ. δολ. Ανά έτος.

Η συνολική της περιουσία φτάνει τα 30 εκατ. δολ.

Η Κένταλ Τζένερ είναι συνιδιοκτήτρια μιας εταιρείας ρούχων με την αδερφή της Κάιλι Τζένερ. Συνεργάζεται με κορυφαίες μάρκες όπως η Adidas, η Calvin Klein και η Mango.

Εξάλλου, θεωρείται, σύμφωνα με το Forbes, ως το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο με έσοδα 22 εκατ. δολ., μόνο για το 2017. Η συνολική της περιουσία φτάνει στα 30 εκατ. δολ.

Ο πιο άσημος και ήσυχος από τους Καρντάσιαν, ο 32χρονος Ρομπ Καρντάσιαν έχει περιουσία με καθαρή αξία που φτάνει, μόλις, τα 10 εκατ. δολ.

Τα χρήματά του οφείλονται κυρίως στη συμμετοχή του στο ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» και το παρακλάδι του «Rob and Chyna», που αφορά στο ειδύλλιό του με την Μπλακ Τσάινα.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:15

Συνελήφθη 32χρονη στο «Ελ. Βενιζέλος» με περισσότερα από 18,5 κιλά κάνναβης στις αποσκευές της

22:46

Ιωάννινα: Σύλληψη καταζητούμενου Βρετανού με ευρωπαϊκό ένταλμα

22:18

Ιράκ: Συλλήψεις πολιτικών και κυβερνητικών αξιωματούχων στο πλαίσιο επιχείρησης κατά της διαφθοράς

21:47

Χανιά: Συλλήψεις δύο αλλοδαπών για ναρκωτικά και όπλα

21:18

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 51χρονης για ληστεία σε βάρος 93χρονου στην Τούμπα

21:00

Πυροσβεστική: 44 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

20:34

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για διακίνηση υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων μέσω διαδικτύου

20:31

Καλαφάτης: Σε εφαρμογή η στρατηγική μας για τη δημιουργία 13 Περιφερειακών Hubs Καινοτομίας με επίκεντρο τις νέες τεχνολογίες

20:09

Στην Κάσο και την Κάρπαθο ο Ν. Ανδρουλάκης τη Δευτέρα και την Τρίτη

20:00

Πώς προχωρά το ψηφιακό ευρώ

19:52

ΥΠΑΑΤ - ΑΑΔΕ: Εντολή καταβολής 617,4 εκατ. ευρώ σε 1.142.948 δικαιούχους για αγροτικές ενισχύσεις Ιουνίου 2026

19:47

Πούτιν: Υπόσχεται να εγγυηθεί την ασφάλεια της Ρωσίας απέναντι στα πλήγματα της Ουκρανίας

19:43

Από ηλεκτρικό πατίνι προκλήθηκε η πυρκαγιά σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας

19:37

Νεκρός 75χρονος λουόμενος στη Χαλκιδική

19:25

ΗΠΑ: Προπαρασκευαστικές κινήσεις στο Κογκρέσο για μπλόκο στην επιστροφή της Τουρκίας στα F-35

19:17

Αποχώρησε η Θ. Τζάκρη από τους Δημοκράτες του Στ. Κασσελάκη

19:08

Πυρκαγιά σε διώροφο στην Καλλιθέα - Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

18:57

Πολωνία: Νέο ρεκόρ ζέστης με 40,5°C

18:35

Αυστραλία: Συμφωνία της Firmus Technologies με την Nvidia για την επέκταση πρόσβασης στην ΤΝ

18:20

Τσουκαλάς: 10 προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος

18:13

Σουηδία: Κεραυνός χτύπησε ένα δέντρο σε ένα πάρκο αναψυχής, αρκετοί τραυματίες

17:50

ΠΟΥ: Περισσότεροι από 1300 θάνατοι αποδίδονται στον καύσωνα που πλήττει την Ευρώπη

17:34

Πυρκαγιά σε διώροφο κτίριο στην Καλλιθέα

17:24

Συνελήφθη 76χρονος για πυρκαγιά από αμέλεια στο Αμόνι Κορινθίας

17:17

Οι ΗΠΑ επεκτείνουν την απαγόρευση εισαγωγών κινεζικού τεχνολογικού εξοπλισμού

17:00

Τα τρία σενάρια της UBS για τις αγορές

16:43

Υπό έλεγχο πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην Σταμάτα Αττικής

16:22

Αυστρία: Να φέρουμε την Anthropic στην Ευρωπαϊκή Ένωση

16:11

Πάπας Λέων: Προσευχήθηκε για τα θύματα των σεισμών της Βενεζουέλας- Η ΕΕ στέλνει επείγουσα βοήθεια

15:55

Ισραήλ: Η κυβέρνηση αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Αρμενίων


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider