Η πραγματική αξία των Καρντάσιαν - Η περιουσία του κάθε μέλους

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η πραγματική αξία των Καρντάσιαν - Η περιουσία του κάθε μέλους

Η πιο διάσημη οικογένεια στον πλανήτη, οι Καρντάσιαν-Τζένερ, βγάζει εκατομμύρια δολάρια μόνο και μόνο από το γεγονός ότι είναι διάσημη. Τα μέλη της κερδίζουν άπειρα λεφτά από τις εμφανίσεις του σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ζωή τους έχει γίνει ριάλιτι και κάθε τους δημόσια εμφάνιση προκαλεί πανικό σε θαυμαστές και παπαράτσι. Όμως, όλη αυτή η διασημότητα δεν γίνεται απλά για το θεαθήναι! Μεταφράζεται σε δολάρια. Για την ακρίβεια σε εκατ. δολάρια.

Ποια είναι όμως η πραγματική αξία αυτής της χρυσοφόρας οικογένειας;

Δείτε στην παρακάτω λίστα την προσωπική περιουσία καθενός από τα μέλη των Καρντάσιαν-Τζένερ και ονειρευτείτε λίγη από τη χλιδή και τη δημοσιότητα που απολαμβάνουν.

Ο απόλυτος πλούτος είναι γι’ αυτούς απλή καθημερινότητα.

Η μικρότερη των Καρντάσιαν είναι με διαφορά και η πιο πλούσια.

Η περιουσία της σε ηλικία 20 ετών υπολογιζόταν στα 900 εκατ. δολ. Φέτος, σε ηλικία 21 είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος.

Η τεράστια περιουσία της οφείλεται κυρίως στην εταιρεία καλλυντικών που έχει, σε αποκλειστικές συνεργασίες με εταιρείες όπως η Puma και η PacSun, από διαφημίσεις στο Instagram, από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» και το δικό της σόου: «Life of Kylie».

Όπως όλες οι Καρντάσιαν απολαμβάνει τους καρπούς από τη συμμετοχή της στο περίφημο ριάλιτι.

Σύμφωνα με το Forbes, το 2018 αναδείχτηκε για πρώτη φορά στην λίστα με τις πιο πλούσιες αυτοδημιούργητες γυναίκες στον κόσμο, με περιουσία που φτάνει τα 350 εκατ. δολάρια.

Μεταξύ άλλων, δημιούργησε ένα πολύ επιτυχημένο video game, το «Kim Kardashian: Hollywood», μια εφαρμογή για emoji(Kimoji), καθώς και μια εταιρεία με καλλυντικά (KKW Beauty) και μία με αρώματα(KKW Fragrance).

Η περιουσία της φτάνει στα 100 εκατ. δολ., κυρίως εξαιτίας της συμμετοχής της στο «Keeping Up With the Kardashians», αλλά και στο «I Am Cait», όπως επίσης και στην αυτοβιογραφία της.

Στα εισοδήματά της συνεισφέρουν συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες όπως η MAC, αλλά και τα δικαιώματά που της αναλογούν από χρόνια που ήταν ολυμπιονίκης δεκαθλητής με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Η περιουσία της προέρχεται κυρίως από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians», στο οποίο έχει και το ρόλο της παραγωγού.

Εξάλλου, πέρα από το μερίδιο που της αναλογεί, λαμβάνει και το 10% των εσόδων των παιδιών της από τη σειρά.

Η συνολική της περιουσία υπολογίζεται στα 60 εκατ. δολάρια.

Η περιουσία της Κλόε Καρντάσιαν έχει εκτοξευτεί κατά το διάβα των τελευταίων ετών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Forbes, to 2013 η περιουσία της έφτανε τα 10 εκατ. δολ. Το 2016 εκτοξεύτηκε στα 15 εκατ. δολ.

Τα έσοδά της μεγεθύνθηκαν από το βιβλίο της που περιέγραφε τη μέθοδο αδυνατίσματος που της χάρισε την καινούρια της εμφάνιση, αλλά και την εταιρεία ρουχισμού που ίδρυσε το 2016.

Συνολικά, η περιουσία της εκτιμάται στα 40 εκατ. δολ.

Η κύρια δραστηριότητα της Κόρτνεϊ είναι η συμμετοχή της στο ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians», που της αποδίδει περί τα 4,3 εκατ. δολ. Ανά έτος.

Η συνολική της περιουσία φτάνει τα 30 εκατ. δολ.

Η Κένταλ Τζένερ είναι συνιδιοκτήτρια μιας εταιρείας ρούχων με την αδερφή της Κάιλι Τζένερ. Συνεργάζεται με κορυφαίες μάρκες όπως η Adidas, η Calvin Klein και η Mango.

Εξάλλου, θεωρείται, σύμφωνα με το Forbes, ως το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο με έσοδα 22 εκατ. δολ., μόνο για το 2017. Η συνολική της περιουσία φτάνει στα 30 εκατ. δολ.

Ο πιο άσημος και ήσυχος από τους Καρντάσιαν, ο 32χρονος Ρομπ Καρντάσιαν έχει περιουσία με καθαρή αξία που φτάνει, μόλις, τα 10 εκατ. δολ.

Τα χρήματά του οφείλονται κυρίως στη συμμετοχή του στο ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» και το παρακλάδι του «Rob and Chyna», που αφορά στο ειδύλλιό του με την Μπλακ Τσάινα.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

16:49

Κεραμέως: Νέα συλλογική σύμβαση για τεχνολόγους και επιστήμονες τροφίμων μετά από 15 χρόνια

16:42

Ευρωκοινοβούλιο για Τουρκία: Bαριά κριτική για το κράτος δικαίου, τη «Γαλάζια Πατρίδα» και παραβιάσεις σε Ελλάδα - Κύπρο

16:35

Extel: Κορυφαίος CEO σε Ελλάδα και περιοχή ΕΜΕΑ για τρίτη συνεχή χρονιά ο Βασίλης Ψάλτης

16:35

ΗΠΑ: Οριακή άνοδος στις λιανικές πωλήσεις τον Μάιο

16:27

Vodafone Ελλάδος: Επένδυση άνω των 15 εκατ. ευρώ για ψηφιακό μετασχηματισμό καταστημάτων

16:19

Προς 7ο «πάγο» τα επιτόκια της Fed - Πρώτο κρας τεστ για Κέβιν Γουόρς

16:19

Στενά του Ορμούζ: Τι μπορεί να συμβεί μετά το «άνοιγμα»  

16:14

Χατζηδάκης: «Αρχές του 2027 μπαίνουν οι πρώτοι κάτοικοι στο Ελληνικό»

16:12

Δέκα παραλίες ιδανικές για οικογένειες σε 10 νησιά των Κυκλάδων

16:03

Πτώση της ζήτησης ή παίγνιο; Πώς το βασικότερο λίπασμα βρέθηκε σε προ-πολεμικά επίπεδα

15:52

Η Ουκρανία έπληξε γέφυρες και δεξαμενόπλοιο του «σκιώδους στόλου» της Ρωσίας στην Μαύρη Θάλασσα

15:36

G7: ΗΠΑ και Ευρώπη θα κατασκευάσουν πυραύλους και συστήματα άμυνας

15:28

ΟΗΕ: Χαιρετίζει αμερικανική συνεισφορά 800 εκατ. δολαρίων ως επισιτιστική βοήθεια

15:17

Τρεις τρόποι για να απασχολήσετε δημιουργικά τα παιδιά στις διακοπές

15:08

ΔΥΠΑ: Ξεκινά η επικαιροποίηση στοιχείων των εγγεγραμμένων μελών του Μητρώου Εκπαιδευτικών

14:47

Motor Oil: «Ναι» σε καθαρό υπόλοιπο μέρισμα 1,35 ευρώ ανά μετοχή, μπόνους και νέο buyback

14:46

Επαναλειτουργεί από σήμερα για τη θαλάσσια κυκλοφορία η Διώρυγα της Κορίνθου

14:45

Νερό σε χάλκινο ποτήρι: Τι κρύβεται πίσω από το viral trend

14:42

Η Γαλλία αντιμέτωπη με κύμα καύσωνα

14:41

Πιερρακάκης: «Θα υπάρξει δημοσιονομικός χώρος για νέα μέτρα στήριξης της κοινωνίας»

14:35

Το παράδοξο δημογραφικό εκκρεμές της Κίνας

14:34

«Το λέει η τσέπη σου» - Η νέα, καλοκαιρινή καμπάνια της Snappi

14:32

Η Ρωσία στηρίζει τη συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν και καλεί το Ισραήλ να την σεβαστεί

14:24

Υπουργείο Εργασίας: Αύξηση της μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα τον Απρίλιο 2026

14:17

Αυξήθηκαν οι θάνατοι μεταναστών σε κέντρα κράτησης της ICE με την επιστροφή Τραμπ

14:15

ΑΣΕΠ: Προσωρινοί πίνακες για 2.628 θέσεις από συμμετέχοντες στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό

14:06

Τραμπ: «Δεν είναι οριστική η συμφωνία με Ιράν» - Απειλεί με νέους βομβαρδισμούς

14:03

Ρούτε: «Οι ΗΠΑ δεν αποσύρονται από το NATO - Τεράστιο βήμα το άνοιγμα του Ορμούζ»

13:52

Καμπανάκι για την ενδοοικογενειακή βία: 450 γυναίκες τον μήνα ζητούν panic button

13:49

Σούπερ μάρκετ: Στον αέρα η πλατφόρμα «Poso Kanei» για συγκρίσεις τιμών σε πάνω από 8.500 προϊόντα - Τι πρέπει να γνωρίζετε


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider