Η πραγματική αξία των Καρντάσιαν - Η περιουσία του κάθε μέλους

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η πραγματική αξία των Καρντάσιαν - Η περιουσία του κάθε μέλους

Η πιο διάσημη οικογένεια στον πλανήτη, οι Καρντάσιαν-Τζένερ, βγάζει εκατομμύρια δολάρια μόνο και μόνο από το γεγονός ότι είναι διάσημη. Τα μέλη της κερδίζουν άπειρα λεφτά από τις εμφανίσεις του σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ζωή τους έχει γίνει ριάλιτι και κάθε τους δημόσια εμφάνιση προκαλεί πανικό σε θαυμαστές και παπαράτσι. Όμως, όλη αυτή η διασημότητα δεν γίνεται απλά για το θεαθήναι! Μεταφράζεται σε δολάρια. Για την ακρίβεια σε εκατ. δολάρια.

Ποια είναι όμως η πραγματική αξία αυτής της χρυσοφόρας οικογένειας;

Δείτε στην παρακάτω λίστα την προσωπική περιουσία καθενός από τα μέλη των Καρντάσιαν-Τζένερ και ονειρευτείτε λίγη από τη χλιδή και τη δημοσιότητα που απολαμβάνουν.

Ο απόλυτος πλούτος είναι γι’ αυτούς απλή καθημερινότητα.

Η μικρότερη των Καρντάσιαν είναι με διαφορά και η πιο πλούσια.

Η περιουσία της σε ηλικία 20 ετών υπολογιζόταν στα 900 εκατ. δολ. Φέτος, σε ηλικία 21 είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος.

Η τεράστια περιουσία της οφείλεται κυρίως στην εταιρεία καλλυντικών που έχει, σε αποκλειστικές συνεργασίες με εταιρείες όπως η Puma και η PacSun, από διαφημίσεις στο Instagram, από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» και το δικό της σόου: «Life of Kylie».

Όπως όλες οι Καρντάσιαν απολαμβάνει τους καρπούς από τη συμμετοχή της στο περίφημο ριάλιτι.

Σύμφωνα με το Forbes, το 2018 αναδείχτηκε για πρώτη φορά στην λίστα με τις πιο πλούσιες αυτοδημιούργητες γυναίκες στον κόσμο, με περιουσία που φτάνει τα 350 εκατ. δολάρια.

Μεταξύ άλλων, δημιούργησε ένα πολύ επιτυχημένο video game, το «Kim Kardashian: Hollywood», μια εφαρμογή για emoji(Kimoji), καθώς και μια εταιρεία με καλλυντικά (KKW Beauty) και μία με αρώματα(KKW Fragrance).

Η περιουσία της φτάνει στα 100 εκατ. δολ., κυρίως εξαιτίας της συμμετοχής της στο «Keeping Up With the Kardashians», αλλά και στο «I Am Cait», όπως επίσης και στην αυτοβιογραφία της.

Στα εισοδήματά της συνεισφέρουν συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες όπως η MAC, αλλά και τα δικαιώματά που της αναλογούν από χρόνια που ήταν ολυμπιονίκης δεκαθλητής με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Η περιουσία της προέρχεται κυρίως από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians», στο οποίο έχει και το ρόλο της παραγωγού.

Εξάλλου, πέρα από το μερίδιο που της αναλογεί, λαμβάνει και το 10% των εσόδων των παιδιών της από τη σειρά.

Η συνολική της περιουσία υπολογίζεται στα 60 εκατ. δολάρια.

Η περιουσία της Κλόε Καρντάσιαν έχει εκτοξευτεί κατά το διάβα των τελευταίων ετών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Forbes, to 2013 η περιουσία της έφτανε τα 10 εκατ. δολ. Το 2016 εκτοξεύτηκε στα 15 εκατ. δολ.

Τα έσοδά της μεγεθύνθηκαν από το βιβλίο της που περιέγραφε τη μέθοδο αδυνατίσματος που της χάρισε την καινούρια της εμφάνιση, αλλά και την εταιρεία ρουχισμού που ίδρυσε το 2016.

Συνολικά, η περιουσία της εκτιμάται στα 40 εκατ. δολ.

Η κύρια δραστηριότητα της Κόρτνεϊ είναι η συμμετοχή της στο ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians», που της αποδίδει περί τα 4,3 εκατ. δολ. Ανά έτος.

Η συνολική της περιουσία φτάνει τα 30 εκατ. δολ.

Η Κένταλ Τζένερ είναι συνιδιοκτήτρια μιας εταιρείας ρούχων με την αδερφή της Κάιλι Τζένερ. Συνεργάζεται με κορυφαίες μάρκες όπως η Adidas, η Calvin Klein και η Mango.

Εξάλλου, θεωρείται, σύμφωνα με το Forbes, ως το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο με έσοδα 22 εκατ. δολ., μόνο για το 2017. Η συνολική της περιουσία φτάνει στα 30 εκατ. δολ.

Ο πιο άσημος και ήσυχος από τους Καρντάσιαν, ο 32χρονος Ρομπ Καρντάσιαν έχει περιουσία με καθαρή αξία που φτάνει, μόλις, τα 10 εκατ. δολ.

Τα χρήματά του οφείλονται κυρίως στη συμμετοχή του στο ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» και το παρακλάδι του «Rob and Chyna», που αφορά στο ειδύλλιό του με την Μπλακ Τσάινα.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

11:24

Τα νούμερα πίσω από τους Metallica

11:19

Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν δηλώνει ότι «δεν έχει καν αρχίσει» την αντιπαράθεσή του με τις ΗΠΑ

11:06

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ασκήσεις ισορροπίας στις 2.200 μονάδες

11:01

Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για την άσκηση έφεσης κατά Τυχεροπούλου: «Δεν τίθεται ζήτημα επανατοποθέτησης»

10:48

Χανταϊός: Το πλήρες ιστορικό για τα κρούσματα

10:45

Ευρωαγορές: Ανοδικές κινήσεις με το βλέμμα στα Στενά - «Βουτιά» 5% της HSBC

10:41

Ακυρώνει το 1,27% του μετοχικού της κεφαλαίου της η ΕΤΕ - Φέρνει buyback 552 εκατ. ευρώ

10:38

ΥΠΕΘΟΟ και ΑΑΔΕ: Επέκταση της ειδικής φορολόγησης (άρθρο 5Γ ΚΦΕ) και για εργαζόμενους στο δημόσιο

10:33

ΑΔΜΗΕ: Στην Αθήνα η σύνοδος της ένωσης GO15 από 5 έως 7 Μαΐου

10:29

Μητσοτάκης για επέτειο Marfin: Χρέος μας είναι να μην ξεχάσουμε

10:25

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν οι προκηρύξεις για κατάταξη κατά κλάδο και ειδικότητα υποψηφίων εκπαιδευτικών

10:20

ΙΟΒΕ: Μικρή υποχώρηση του δείκτη οικονομικού κλίματος τον Απρίλιο

10:08

Χρυσοχοΐδης: Έρχεται νομοθεσία για τα ηλεκτρικά πατίνια – «Προσωπικά θα ήθελα να απαγορευτούν»

10:02

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο των ΗΑΕ σήμερα στο Άμπου Ντάμπι

09:56

Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 2 - Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα

09:52

Μαρινάκης για Marfin: Ο φανατισμός που μετατρέπει τη διαφωνία σε θάνατο δεν μπορεί να γίνει ανεκτός σε μια δημοκρατία

09:47

Πετρέλαιο: Σημάδια υποχώρησης αλλά παραμένει σε υψηλά επίπεδα

09:44

Εγκαίνια φράγματος Ληθαίου: Η διοίκηση στη Θεσσαλία έχει συνέχεια

09:36

Ideal Holdings: Δημόσια προσφορά και εισαγωγή στο ΧΑ για τα πολυκαταστήματα attica

09:34

Στρατηγική συνεργασία ΕΛΒΟ - Κοπελούζου στην αμυντική βιομηχανία

09:15

Η Κάρπαθος ανάμεσα στους «μυστικούς πολύτιμους λίθους» της Μεσογείου που προσφέρουν εμπειρίες ζωής

09:12

UniCredit: Ρεκόρ κερδών το πρώτο τρίμηνο πριν το «mega deal» για την Commerzbank

08:53

HSBC: Έχασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη πρώτου τριμήνου λόγω αυξημένων πιστωτικών ζημιών

08:46

Στάρμερ και Μακρόν καταδικάζουν τις επιθέσεις του Ιράν εναντίον των ΗΑΕ

08:42

Γιατί και πού «μετακομίζουν» οι πλούσιοι;

08:30

OPEC: «Βαρέλια χωρίς διαδρομή» - Γιατί η αύξηση παραγωγής δεν ρίχνει τις τιμές καυσίμων

08:28

Υπό πίεση η κατάπαυση πυρός μετά τις ανταλλαγές πυρών ΗΠΑ-Ιράν στα Στενά του Ορμούζ

08:24

Έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην Κίνα - 21 νεκροί, 61 τραυματίες

08:22

Η Ρωσία απειλεί με μαζική πυραυλική επίθεση το Κίεβο αν παραβιαστεί η κατάπαυση πυρός

08:11

Unilever: Η κίνηση ματ στην Ελλάδα στη σκιά του big deal με τη McCormick

gazzetta
gazzetta reader insider insider