Η πραγματική αξία των Καρντάσιαν - Η περιουσία του κάθε μέλους

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η πραγματική αξία των Καρντάσιαν - Η περιουσία του κάθε μέλους

Η πιο διάσημη οικογένεια στον πλανήτη, οι Καρντάσιαν-Τζένερ, βγάζει εκατομμύρια δολάρια μόνο και μόνο από το γεγονός ότι είναι διάσημη. Τα μέλη της κερδίζουν άπειρα λεφτά από τις εμφανίσεις του σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ζωή τους έχει γίνει ριάλιτι και κάθε τους δημόσια εμφάνιση προκαλεί πανικό σε θαυμαστές και παπαράτσι. Όμως, όλη αυτή η διασημότητα δεν γίνεται απλά για το θεαθήναι! Μεταφράζεται σε δολάρια. Για την ακρίβεια σε εκατ. δολάρια.

Ποια είναι όμως η πραγματική αξία αυτής της χρυσοφόρας οικογένειας;

Δείτε στην παρακάτω λίστα την προσωπική περιουσία καθενός από τα μέλη των Καρντάσιαν-Τζένερ και ονειρευτείτε λίγη από τη χλιδή και τη δημοσιότητα που απολαμβάνουν.

Ο απόλυτος πλούτος είναι γι’ αυτούς απλή καθημερινότητα.

Η μικρότερη των Καρντάσιαν είναι με διαφορά και η πιο πλούσια.

Η περιουσία της σε ηλικία 20 ετών υπολογιζόταν στα 900 εκατ. δολ. Φέτος, σε ηλικία 21 είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος.

Η τεράστια περιουσία της οφείλεται κυρίως στην εταιρεία καλλυντικών που έχει, σε αποκλειστικές συνεργασίες με εταιρείες όπως η Puma και η PacSun, από διαφημίσεις στο Instagram, από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» και το δικό της σόου: «Life of Kylie».

Όπως όλες οι Καρντάσιαν απολαμβάνει τους καρπούς από τη συμμετοχή της στο περίφημο ριάλιτι.

Σύμφωνα με το Forbes, το 2018 αναδείχτηκε για πρώτη φορά στην λίστα με τις πιο πλούσιες αυτοδημιούργητες γυναίκες στον κόσμο, με περιουσία που φτάνει τα 350 εκατ. δολάρια.

Μεταξύ άλλων, δημιούργησε ένα πολύ επιτυχημένο video game, το «Kim Kardashian: Hollywood», μια εφαρμογή για emoji(Kimoji), καθώς και μια εταιρεία με καλλυντικά (KKW Beauty) και μία με αρώματα(KKW Fragrance).

Η περιουσία της φτάνει στα 100 εκατ. δολ., κυρίως εξαιτίας της συμμετοχής της στο «Keeping Up With the Kardashians», αλλά και στο «I Am Cait», όπως επίσης και στην αυτοβιογραφία της.

Στα εισοδήματά της συνεισφέρουν συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες όπως η MAC, αλλά και τα δικαιώματά που της αναλογούν από χρόνια που ήταν ολυμπιονίκης δεκαθλητής με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Η περιουσία της προέρχεται κυρίως από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians», στο οποίο έχει και το ρόλο της παραγωγού.

Εξάλλου, πέρα από το μερίδιο που της αναλογεί, λαμβάνει και το 10% των εσόδων των παιδιών της από τη σειρά.

Η συνολική της περιουσία υπολογίζεται στα 60 εκατ. δολάρια.

Η περιουσία της Κλόε Καρντάσιαν έχει εκτοξευτεί κατά το διάβα των τελευταίων ετών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Forbes, to 2013 η περιουσία της έφτανε τα 10 εκατ. δολ. Το 2016 εκτοξεύτηκε στα 15 εκατ. δολ.

Τα έσοδά της μεγεθύνθηκαν από το βιβλίο της που περιέγραφε τη μέθοδο αδυνατίσματος που της χάρισε την καινούρια της εμφάνιση, αλλά και την εταιρεία ρουχισμού που ίδρυσε το 2016.

Συνολικά, η περιουσία της εκτιμάται στα 40 εκατ. δολ.

Η κύρια δραστηριότητα της Κόρτνεϊ είναι η συμμετοχή της στο ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians», που της αποδίδει περί τα 4,3 εκατ. δολ. Ανά έτος.

Η συνολική της περιουσία φτάνει τα 30 εκατ. δολ.

Η Κένταλ Τζένερ είναι συνιδιοκτήτρια μιας εταιρείας ρούχων με την αδερφή της Κάιλι Τζένερ. Συνεργάζεται με κορυφαίες μάρκες όπως η Adidas, η Calvin Klein και η Mango.

Εξάλλου, θεωρείται, σύμφωνα με το Forbes, ως το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο με έσοδα 22 εκατ. δολ., μόνο για το 2017. Η συνολική της περιουσία φτάνει στα 30 εκατ. δολ.

Ο πιο άσημος και ήσυχος από τους Καρντάσιαν, ο 32χρονος Ρομπ Καρντάσιαν έχει περιουσία με καθαρή αξία που φτάνει, μόλις, τα 10 εκατ. δολ.

Τα χρήματά του οφείλονται κυρίως στη συμμετοχή του στο ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» και το παρακλάδι του «Rob and Chyna», που αφορά στο ειδύλλιό του με την Μπλακ Τσάινα.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

20:13

Συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» 33χρονος που καταζητούνταν για υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων

20:00

Τα «αόρατα» εμπόδια στο Ορμούζ: Από τις νάρκες μέχρι τα… οστρακοειδή

19:48

Τραμπ: Εξετάζει να ακυρώσει τις επετειακές συναυλίες στην Ουάσιγκτον μετά την απροθυμία πολλών καλλιτεχνών να συμμετάσχουν

19:22

Welt: Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να επιταχύνουν την αποχώρηση στρατιωτικών δυνάμεων τους απ' την Ευρώπη

18:57

Ρωσία: Ουκρανικό drone έπληξε τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια σύμφωνα με τη Rosatom

18:18

Γερμανία: Ο Βόλφγκανγκ Κουμπίκι εξελέγη αρχηγός του FDP

17:51

Λίβανος: Νέες επιδρομές του ισραηλινού στρατού στα νότια της χώρας

17:16

Χέγκσεθ: Επίθεση στους Ευρωπαίους - «Να σταματήσουν τα κηρύγματα»

16:38

Ανδριανός: Ανάγκη για μια ενιαία στρατηγική που θα συνδέει οργανικά τον τουρισμό με την αγροδιατροφή και τον πολιτισμό

16:20

Nvidia: Παρουσιάζει τους πρώτους υπολογιστές Windows που χρησιμοποιούν δικά της τσιπ ως κύριο επεξεργαστή

16:00

Θα κοπούν έγκαιρα τα άφθονα χόρτα στις άκρες των δρόμων και στα χωράφια;

15:50

Κώτσηρας: Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ελληνική κοινωνία

15:24

Τσουκαλάς: Η στέγαση είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο των λίγων

15:17

Νέα Αριστερά: Προς ανεξαρτητοποίηση Χαρίτσης, Αχτσιόγλου, Τζανακόπουλος, Ηλιόπουλος και Ζεϊμπέκ

14:55

Blue Origin: Αντιμετωπίζει καθυστερήσεις μηνών μετά την έκρηξη πυραύλου που προκάλεσε ζημιές στην εξέδρα εκτόξευσης

14:37

Φλωρίδης: Οι αλλαγές στον Κώδικα Δικηγόρων θα γίνουν μόνο αν υπάρχει απόλυτη συμφωνία του δικηγορικού σώματος

14:32

Ρωσία: Ουκρανικά πλήγματα με drones στο λιμάνι Ταγκανρόγκ και σε αποθήκη πετρελαίου στη περιφέρεια Κρασνοντάρ

14:26

Ανδρουλάκης: Μαζί για την πολιτική αλλαγή

14:14

Επιχείρηση «Θερισμός»: Το «ελληνικό FBI» ξεριζώνει τη μαφία των αγροτικών επιδοτήσεων

14:04

Οι ευρωπαϊκές μετοχές αμυντικού τομέα ρίχνουν ρυθμούς μετά την έκρηξη των στρατιωτικών δαπανών

13:41

ΗΠΑ: Εταιρείες κοινωνικών δικτύων θα καταβάλουν $27 εκατ. σε συμβιβασμό αγωγής σχολικής περιφέρειας του Κεντάκι

13:23

Τζιτζικώστας: Μέχρι στιγμής τα στοιχεία δείχνουν μικρή αύξηση των τουριστικών αφίξεων στην Ευρώπη σε σχέση με πέρσι

13:15

Βουλή: Κατατέθηκε προς κύρωση ο Κώδικας Χωροταξίας – Πολεοδομίας

13:12

Τσιόδρας: Για να ισχυροποιηθεί η Ευρώπη πρέπει να επενδύσει στην παραγωγή, την καινοτομία και την άμυνα

13:00

Τουρισμός: Μεικτή η εικόνα για το τριήμερο

12:53

ΗΠΑ: Μέλη της Fed αρχίζουν να βλέπουν πιθανή μια αύξηση των επιτοκίων

12:39

Αφγανιστάν: Δεκαοκτώ νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα με φορτηγό

12:34

Κιλκίς: Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη με λεία 50.000 ευρώ

12:25

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Το κυνήγι των ονείρων, το θέμα των Νέων Ελληνικών (ΕΠΑΛ)

12:23

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο 67χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια στον Εύοσμο


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider