Θεοδωρικάκος: Παραπλανητικές εκπτώσεις στην Black Friday - Έρχονται πρόστιμα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεοδωρικάκος: Παραπλανητικές εκπτώσεις στην Black Friday - Έρχονται πρόστιμα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Υπάρχουν 14 περιπτώσεις αλυσίδων και καταστημάτων οι οποίες έχουν κάνει παραπλανητικές εκπτώσεις και εφόσον αυτό σήμερα επιβεβαιωθεί προφανώς και θα υπάρξουν τα σχετικά πρόστιμα, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Υπάρχουν 14 περιπτώσεις αλυσίδων και καταστημάτων οι οποίες έχουν κάνει παραπλανητικές εκπτώσεις και εφόσον αυτό σήμερα επιβεβαιωθεί προφανώς και θα υπάρξουν τα σχετικά πρόστιμα, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Τ. Θεοδωρικάκος μιλώντας στον realfm 97,8 αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στους ελέγχους των αρμόδιων υπηρεσιών, ενόψει Black Friday.

«Οι ενδείξεις που είχαμε τις τελευταίες ημέρες από σημαντικούς ηλεκτρονικούς ελέγχους που κάνει το υπουργείο Ανάπτυξης, είναι ότι υπάρχει σημαντικός αριθμός κωδικών που έχει τεθεί υπό έλεγχο και η εικόνα που έχω από τις αρμόδιες υπηρεσίες γενικής γραμματείας Εμπορίου είναι ότι υπάρχουν 14 περιπτώσεις αλυσίδων και καταστημάτων οι οποίες έχουν κάνει παραπλανητικές εκπτώσεις και εφόσον αυτό σήμερα επιβεβαιωθεί προφανώς θα υπάρξουν τα σχετικά πρόστιμα», δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το ChatGPT δείχνει εκλογές το 2027 - Σενάρια για νέο ανασχηματισμό - Ο ένας ψάχνει τον άλλον στον ΣΥΡΙΖΑ

ΟΤΕ: Η επόμενη μέρα της Telekom φέρνει AI στο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο

Τι αλλάζει με την απόφαση του Αρείου Πάγου για τους δανειολήπτες - Ποιοι εξοφλούν και ποιοι θα ζητούν αναδρομικά

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider