Γκρος: Μεγαλύτερο πλήγμα για τις αγορές ομολόγων η εκλογή Τραμπ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γκρος: Μεγαλύτερο πλήγμα για τις αγορές ομολόγων η εκλογή Τραμπ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Μία πιθανή νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές θα αποδιοργάνωνε την αγορά ομολόγων, περισσότερο από ότι η επανεκλογή του Τζο Μπάιντεν, αναφέρει ο Αμερικανός επενδυτής και διαχειριστής κεφαλαίων, Bill Gross.

Μία πιθανή νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές θα αποδιοργάνωνε την αγορά ομολόγων, περισσότερο από ότι η επανεκλογή του Τζο Μπάιντεν, ανέφερε ο Αμερικανός επενδυτής και διαχειριστής κεφαλαίων, Μπιλ Γκρος.

Όπως δήλωσε στους Financial Times ο συνιδρυτής της Pacific Investment Management, ο Τραμπ είναι ο πιο απαισιόδοξος απλά και μόνο επειδή τα κυβερνητικά του προγράμματα υποστηρίζουν συνεχείς μειώσεις φόρων και πιο ακριβά αγαθά, κάτι που θα προσθέσει επιπλέον βάρος στα ελλείμματα των ΗΠΑ.

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εξωδικαστικός: «Δίχτυ» προστασίας στην πρώτη κατοικία με εκποίηση των άλλων ακινήτων

Οι χώρες όπου τα σκουπίδια είναι τόσο λίγα που εισάγουν απορρίμματα – Πώς βγάζουν εκατομμύρια

Λιανεμπόριο: Οι «χαμηλές πτήσεις» των εκπτώσεων και η ύστατη ευκαιρία του Αυγούστου

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider