Καινοτόμος πρωτοβουλία για τους τουρίστες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στη Ρόδο

Χάρης Ντιγριντάκης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καινοτόμος πρωτοβουλία για τους τουρίστες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στη Ρόδο
Θα επιτρέψει στους επισκέπτες που διέκοψαν απότομα τις διακοπές τους στη Ρόδο να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Τη δωρεάν αποστολή αποσκευών μεμονωμένων πελατών που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά στη Ρόδο ανακοίνωσαν η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και η Deliverback, έπειτα από πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και του Capsule T.

H Deliverback,η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στον 5ο κύκλο Προγράμματος Επιτάχυνσης του CapsuleT , σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων του νησιού ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνάπτουν μια σημαντική συνεργασία που θα επιτρέψει στους επισκέπτες που διέκοψαν απότομα τις διακοπές τους στη Ρόδο να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Η πυρκαγιά που μαίνεται ακόμη στο νησί προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές και έχει επηρεάσει πολλές οικογένειες και επιχειρήσεις. Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, το CapsuleT και η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου εκφράζουν την αλληλεγγύη τους προς όσους έχουν υποστεί απώλειες και δυσκολίες. Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει τη δωρεάν αποστολή των αποσκευών των μεμονωμένων πελατών που διέμεναν στα ξενοδοχεία-μέλη της Ένωσης.

«Είμαστε βέβαιοι ότι από κοινού μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίσιμη στιγμή και να ανοίξουμε τον δρόμο για μια ανασυγκρότηση που θα κάνει την περιοχή μας πιο ανθεκτική και ακόμα πιο ενωμένη. Η αλληλεγγύη και η συνεργασία μας είναι κλειδί για την ανάκαμψη του αγαπημένου μας νησιού», αναφέρουν από κοινού η Deliverback και η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πρωθυπουργός σε ρόλο tour operator για να σωθεί η Ρόδος - Τί είδε η Αννίτα της Κύπρου στην Αθήνα

ΕΤΕ: Προς νέο ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός, παρά τις πιέσεις ανταγωνισμού και κλιματικής αλλαγής

gazzetta
gazzetta reader insider insider