Βρετανία: Επιφυλάξεις για το deal της Adobe με την Figma, αξίας 20 δισ. δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βρετανία: Επιφυλάξεις για το deal της Adobe με την Figma, αξίας 20 δισ. δολαρίων
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η CMA υποστηρίζει πως το deal θα μπορούσε να βλάψει την καινοτομία στην αγορά του Ηνωμένου Βασίλειου.

Ενδεχόμενο «μπλόκο» στην εξαγορά της εταιρείας σχεδιασμού cloud Figma από την Adobe, ύψους 20 δισ. δολαρίων, μπορεί να θέσει η αρχή ανταγωνισμού και αγορών της Βρετανίας (CMA).

Η αρχή υποστηρίζει πως το deal θα μπορούσε να βλάψει την καινοτομία στην αγορά του Ηνωμένου Βασίλειου.

Η CMA δήλωσε ότι η συμφωνία θα παραπεμφθεί σε δεύτερη φάση έρευνας από την CMA «εκτός εάν τα μέρη προσφέρουν αποδεκτές δεσμεύσεις για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων ανταγωνισμού».

Η Adobe και η Figma δεν απάντησαν αμέσως στο αίτημα του Reuters για σχολιασμό.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τέλος στα φθηνά μικροδέματα από τρίτες χώρες: Με «καπέλο» οι online παραγγελίες

Το νεύμα του Μητσοτάκη στον Καραμανλή - Η «χολή» για τη συνάντηση Τσίπρα-Γκίλφοϊλ - Μπελάδες για Ανδρουλάκη

Έκτακτο επίδομα παιδιού: Όλα τα «κλειδιά» για την πληρωμή των 150 ευρώ - Γιατί θα πρέπει να αποκτήσουν ΑΦΜ τα νεογέννητα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider