ΕΛΣΤΑΤ: Eτήσια αύξηση 1,5% του τζίρου στη βιομηχανία τον Μάρτιο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΕΛΣΤΑΤ: Eτήσια αύξηση 1,5% του τζίρου στη βιομηχανία τον Μάρτιο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Αύξηση 1,5% κατέγραψε τον Μάρτιο ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) του μηνός Μαρτίου 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2022.

Αύξηση 1,5% κατέγραψε τον Μάρτιο ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) του μηνός Μαρτίου 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ.

Τον Μάρτιο του 2022 η αύξηση που είχε σημειωθεί σε σύγκριση του έτους 2022 με το 2021 ήταν 38,4%.

Ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία του μηνός Μαρτίου 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Φεβρουαρίου 2023, παρουσίασε αύξηση 16,8%.

Ο μέσος Γενικός Δείκτης του δωδεκαμήνου Απριλίου 2022 – Μαρτίου 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δωδεκαμήνου Απριλίου 2021 – Μαρτίου 2022, παρουσίασε αύξηση 25,9%, έναντι αύξησης 34,6% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση των αντίστοιχων προηγούμενων δωδεκαμήνων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Χριστόπουλος: Κοντά στο 1% του ΑΕΠ η οπτικοακουστική βιομηχανία - Μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης για το video gaming

Δημογραφικό: Baby bonus από δήμους της χώρας - Μόλις 65.594 γεννήσεις στην Ελλάδα το 2025

Metlen: Εγκαινιάστηκε στον Βόλο η νέα μονάδα της M Technologies - Τι ζήτησε ο Μυτιληναίος από τον Δένδια

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider