Κικίλιας: «Φανταστικός μήνας ο Οκτώβριος για τον ελληνικό τουρισμό»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κικίλιας: «Φανταστικός μήνας ο Οκτώβριος για τον ελληνικό τουρισμό»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Αισιόδοξος για την πορεία του τουρισμού και τον Οκτώβριο ο Βασίλης Κικίλιας.

Ως εξαιρετικό μήνα για τον τουρισμό χαρακτήρισε τον Οκτώβριο ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, επισημαίνοντας πως η πληρότητα αγγίζει ακόμα και το 100% σε ορισμένες περιοχές για το τριήμερο της εθνικής επετείου.

«Ο Οκτώβρης είναι ένας φανταστικός μήνας για τον ελληνικό τουρισμό και θα καταλήξουμε στο τέλος του μήνα στο τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου να έχουμε σούπερ πληρότητες και στους θερινούς προορισμούς και στους χειμερινούς προορισμούς» υπογράμμισε ο υπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρισμός: Υψηλές πληρότητες για το τριήμερο της 28ης - Ανησυχία για την συνέχεια

Σύμφωνα με τον υπουργό υπάρχει πληρότητα 90% σε Πήλιο και Μάνη, 100% στην Ορεινή Ναυπακτία, μεγάλη η ζήτηση στην Ήπειρο, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καταγράφεται μεγάλο ενδιαφέρον από Αμερικανούς και Γάλλους.

«Τα αεροπλάνα πάνε κι έρχονται» ανέφερε χαρακτηριστικά, εκτιμώντας πως τα έσοδα από τον τουρισμό στον προϋπολογισμό του 2022 θα είναι πολύ περισσότερα από τα 15 δισ. που προέβλεπε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. «Σας διαβεβαιώ ότι θα είμαστε αρκετά πάνω από τα 18,2 δισ. του 2019» κατέληξε ο υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αλλάζει το παιχνίδι των προεκλογικών παροχών - Τι φέρνει η εμπλοκή του Δημοσιονομικού Συμβουλίου

Γιατί όλοι στις πλατείες των χωριών μιλάνε για τον δύσκολο χειμώνα που μας έρχεται

Διατακτικές σίτισης: Πότε είναι αφορολόγητες - Τι ισχύει για κουπόνια, δωροεπιταγές

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider