O Ρομάν Αμπράμοβιτς ζητά δανεικά για να καταβάλει τους μισθούς στο προσωπικό του

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
O Ρομάν Αμπράμοβιτς ζητά δανεικά για να καταβάλει τους μισθούς στο προσωπικό του
Ο Ρώσος μεγιστάνας εμφανίζεται να ζητά δανεικά από εξέχοντες και ισχυρούς φίλους του, προκειμένου να μπορεί να πληρώσει τη μισθοδοσία του προσωπικού του, η οποία ανέρχεται σε 750.000 δολάρια την εβδομάδα.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο, εκλιπαρεί τους φίλους και συνεργάτες του να του δανείσουν 1 εκατομμύριο δολάρια για να τον «κρατήσουν στη ζωή», καθώς τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν «παγώσει», μετά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό δημοσίευμά του το Page Six, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ζητά απεγνωσμένα δάνεια από εξέχοντες και ισχυρούς φίλους του, προκειμένου να μπορεί να πληρώσει τη μισθοδοσία του προσωπικού του, η οποία ανέρχεται σε 750.000 δολάρια την εβδομάδα.

Άνθρωποι από τον κόσμο της τεχνολογίας, από το Χόλιγουντ και τη Wall Street που έχουν δώσει το «παρών» αμέτρητες φορές στα πάρτι διασημοτήτων που οργάνωνε ο Αμπράμοβιτς στα σκάφη του και στο αχανές κτήμα του, είναι μερικοί από τους οποίους τώρα ο Ρώσος ολιγάρχης ζητεί δανεικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αμπράμοβιτς: Στο Μπόντρουμ της Τουρκίας «έδεσε» η θαλαμηγός Solaris

Ο Ζελένσκι ζήτησε από τον Μπάιντεν να μην επιβάλει κυρώσεις στον «ειρηνοποιό» Αμπράμοβιτς

Reuters: Η Ουάσιγκτον στοχοθετεί το αεροπλάνο του Αμπράμοβιτς και άλλα 99 για παραβιάσεις στις εξαγωγές

gazzetta
gazzetta reader insider insider