Συνάντηση Ά. Γεωργιάδη με τον Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνάντηση Ά. Γεωργιάδη με τον Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας
ΕΦΕΠΑΕ
O υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων συναντήθηκε, παρουσία του προέδρου της Μονάδας Οργάνωσης & Διοίκησης (ΜΟΔ) με τον πρόεδρο και το ΔΣ του ΕΦΕΠΑΕ.

O υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, παρουσία του προέδρου της Μονάδας Οργάνωσης & Διοίκησης (ΜΟΔ), κ. Γιώργου Παπαδημητρίου με τον πρόεδρο, κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα και το ΔΣ του Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας & Επιχειρηματικότητας (ΕΦΕΠΑΕ).

Μετά τη συνάντηση, ο υπουργός δήλωσε: «Συναντηθήκαμε με την διοίκηση του ΕΦΕΠΑΕ και βρήκαμε άμεση λύση έτσι ώστε να εξασφαλιστεί πως τα χρήματα από τα ευρωπαϊκά προγράμματα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και θα απορροφηθούν και θα ξεκινήσει άμεσα η εκταμίευσή τους».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ, κ. Πλάτων Μαρλαφέκας τόνισε: «Ως διοίκηση του ΕΦΕΠΑΕ προχωράμε στην άμεση έναρξη λειτουργίας παραρτήματος στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη έτσι ώστε να διαχειριστούμε το τρέχον ΕΣΠΑ προκειμένου το πρόβλημα που υπάρχει με την ΔΕΣΜ-ΟΣ (Διαχειριστική Έργων Στήριξης μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, Οικονομική-Συμβουλευτική) Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης να μην έχει αντίκτυπο στην αγορά και τους δικαιούχους κι έτσι να πάρουν τα χρήματά τους και να ενταχθούν στα επόμενα προγράμματα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider