Ψηφιακά θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος της G20 στις 14 Οκτωβρίου

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ψηφιακά θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος της G20 στις 14 Οκτωβρίου
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η ψηφιακή διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο. Θα αναζητηθούν τρόποι υποστήριξης μιας ταχείας και διαρκούς οικονομικής ανάκαμψης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι υπουργοί Οικονομικών και οι διοικητές των κεντρικών τραπεζών της ομάδας των κρατών-μελών G20 θα έχουν μία ψηφιακή διάσκεψη αύριο, υπό την προεδρία της Σαουδικής Αραβίας, συζητώντας, τον τρόπο υποστήριξης μιας ταχείας και διαρκούς οικονομικής ανάκαμψης σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως ανέφερε νωρίς σήμερα, το πρακτορείο ειδήσεων της Σαουδικής Αραβίας SPA.

Στην ψηφιακή διάσκεψη θα συζητηθούν επίσης, αναθεωρήσεις του σχεδίου δράσης της G20 για την υποστήριξη της παγκόσμιας οικονομίας στη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και την πρόοδο που έχει σημειωθεί στην αναστολή των πληρωμών εξυπηρέτησης χρεών, αλλά και η πρόταση για τη μεταφορά τους, το 2021.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Μετρό Θεσσαλονίκης: «Κορδέλες» για την επέκταση προς Καλαμαριά (AKTOR) - Οι επόμενες στάσεις

Εφορία: Οι 4 εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν έως το τέλος του 2026

Η πολιτική παρατήρηση της Fitch - Η αισιοδοξία της UBS για τις τράπεζες - Ο Κέβιν Γουόρς και «Οδύσσεια»

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider