Βάσια Μπιρλιράκη: «Το B2Run είναι το μεγαλύτερο corporate running event»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βάσια Μπιρλιράκη: «Το B2Run είναι το μεγαλύτερο corporate running event»
Η Γενική Διευθύντρια της ΕΥ ΖΗΝ Greece μιλά στo Insider για το B2Run Αθens

Το μεγαλύτερο Corporate Running Party, B2Run Aθens, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στις 2 Ioυνίου στο ΟΑΚΑ από την ΕΥ ΖΗΝ Greece. Το μοναδικό event που συνδυάζει wellbeing, fun, εργασιακό team spirit και έχει και κοινωνικό σκοπό. Η ΕΥ ΖΗΝ Greece, στο φετινό B2Run Aθens, έχει τη χαρά να προσφέρει 15% των εσόδων ανά εγγραφή, στο Women on Top, τον ελληνικό οργανισμό που από το 2012 στοχεύει στην επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και στην εργασιακή ισότητα.

Η Βάσια Μπιρλιράκη είναι Γενική Διευθύντρια της ΕΥ ΖΗΝ Greece. Αφού περιπλανήθηκε για καιρό ως Στέλεχος Ανθρώπινου Δυναμικού, ανακάλυψε την κλήση της στη δημιουργία αξιομνημόνευτων εμπειριών, οι οποίες δημιουργούν δυνατά συναισθήματα στις εταιρικές ομάδες. Το motto της: «Μην χάνεις ποτέ την ευκαιρία για μια καλή περιπέτεια. Oι περιπέτειες δημιουργούν τον χαρακτήρα μας».

Το Insider μίλησε μαζί της λίγο πριν την εκκίνηση.

Τι είναι το B2Run Αθens;

«Είναι ένα εταιρικό running event που ξεκίνησε από τη Γερμανία και συγκεκριμένα από την Φρανκφούρτη το 2008. Γρήγορα εξαπλώθηκε σε πολλές γερμανικές πόλεις και από το 2015 επεκτάθηκε σε όλη την Ευρώπη. Σήμερα διεξάγεται σε 45 διαφορετικές πόλεις με περισσότερους από 230.000 συμμετέχοντες και αποτελεί το μεγαλύτερο corporate running event! Στην Ελλάδα η πρώτη διοργάνωση έγινε το 2019, στο ΟΑΚΑ, την οποία θερμά αγκάλιασε ο εταιρικός κόσμος!».

Τι διαφορετικό έχει από άλλα εταιρικά δρώμενα; Γιατί να συμμετάσχει μία εταιρία;

«Το B2Run συνδυάζει με διασκεδαστικό τρόπο δύο πολύ βασικά χαρακτηριστικά τα οποία διευκολύνουν την εργασιακή καθημερινότητα: την προώθηση της ατομικής ευεξίας και την εταιρική ενδυνάμωση. Υγιείς και χαρούμενοι εργαζόμενοι ίσων πιο αποδοτικοί εργαζόμενοι & υγιείς και δεμένες εταιρικές ομάδες ίσων πιο αποδοτικές ομάδες. Το B2Run παρακινεί τον εργοδότη να βελτιώσει την εργασιακή καθημερινότητα και ταυτόχρονα να κίνητρα στους εργαζόμενους. Πίσω από τη διοργάνωση βρίσκεται η ΕΥ ΖΗΝ Greece, με 32 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη της εταιρικής ομάδας».

Πώς προέκυψε η συνεργασία σας με τον οργανισμό Women on Top;

«Βασικό κομμάτι του B2Run είναι η ΕΚΕ δράση του. Η επιλογή του Women On Top έχει να κάνει με την ευγνωμοσύνη για όλες αυτές τις σπουδαίες, δραστήριες και δυναμικές γυναίκες που στελεχώνουν την ομάδα της ΕΥ ΖΗΝ Greece. Με γνώμονα αυτό, θέλουμε να δώσουμε ένα κίνητρο στις συμμετέχουσες εταιρείες να γνωρίσουν και να στηρίξουν τον οργανισμό αυτό που εδώ και χρόνια εργάζεται με συνέπεια και πάθος για τη γυναικεία ενδυνάμωση και ισότητα στον εργασιακό χώρο».

Έχετε να μοιραστείτε κάποιες εκπλήξεις που θα περιμένουν οι δρομείς;

«Θα μοιραστώ μαζί σας ότι στο B2Run φέτος θα έχουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ και θα το αφήσω έτσι για να σας κάνω να ανυπομονείτε! Παρ’ όλα αυτά θα δώσω μερικά στοιχεία… Το δρομικό σκέλος θα ξεκινήσει μέσα από το στάδιο που φιλοξένησε τις τελετές των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, με μία παρέλαση των εταιρειών με τις σημαίες τους. Ενώ στον τερματισμό τους δρομείς θα περιμένει food court και μία συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες.
Η Γκρέτα Λυμπεροπούλου θα συντονίζει όλη τη βραδιά ενώ πολλά δρώμενα, διαγωνισμοί και βραβεία θα δοθούν από τους χορηγούς μας».

Πώς μπορούν να συμμετάσχουν οι Εταιρίες;

«Η διαδικασία είναι απλή. Οι ενδιαφερόμενοι θα αντλήσουν πληροφορίες από το website ή να επικοινωνήσουν με το [email protected] ώστε να λάβουν πληροφορίες καθώς και τη λίστα εγγραφών».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider