Market News
10-01-2022 | 10:31

«Ηλεκτρονικό σφυρί» για ακίνητο προβολής μια ανάσα από το Σταύρος Νιάρχος και την παραλιακή λεωφόρο

Newsroom
Μοιράσου το
«Ηλεκτρονικό σφυρί» για ακίνητο προβολής μια ανάσα από το Σταύρος Νιάρχος και την παραλιακή λεωφόρο
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Για τις 26 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός ενός σημαντικού επαγγελματικού ακινήτου γραφείων και καταστημάτων στην «καρδιά» της Καλλιθέας, το οποίο βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση από το εμβληματικό Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και διαθέτει ανεμπόδιστη θέα προς την θάλασσα. Το εν λόγω ακίνητο τοποθετείται περί τα 10-15’ λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, ενώ έχει πολύ καλή σύνδεση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Πρόκειται για μια από τις πιο ανερχόμενες περιοχές της Αθήνας, όπου μετά το πρωτοπόρο αρχιτεκτονικά Κέντρο Πολιτισμού, έρχεται να «δέσει» η επικείμενη δημιουργία 4 νέων σταθμών του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου που θα διασχίζουν την πόλη της Καλλιθέας και θα καταλήγουν στο ιδιαίτερα συμβολικό αυτό έργο, αυξάνοντας κατά χιλιάδες την επισκεψιμότητα της ευρύτερης περιοχής.

Ο λόγος για το συγκρότημα γραφείων και καταστημάτων στην Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 330 και το ΝΠΙΔ με την επωνυμία «Ιερόν Γυναικείον Ησυχαστήριον η Ανάστασις του Χριστού - Εμμαούς», για το οποίο αναμένεται προσεχώς να «χτυπήσει» το «ηλεκτρονικό σφυρί», με επισπεύδουσα την Εταιρεία SPECIAL FINANCIAL SOLUTIONS SMSA.

Για τον υποψήφιο πλειοδότη που θα θελήσει να αποκτήσει το σύνολο των ιδιοκτησιών η Τιμή Α’ Προσφοράς είναι στα 3 εκατ. ευρώ, ωστόσο η κάθε ιδιοκτησία διατίθεται και αυτοτελώς.

Εικόνα

Πιο αναλυτικά, σε πλειστηριασμό βγαίνουν :

1. Κατάστημα ισογείου 60 τ.μ., με πρόσοψη στην οδό Θησέως.
Τιμή Α΄ Προσφοράς: € 55.000

2. Υπερυψωμένο ισόγειο 206 τ.μ., με πρόσοψη στην οδό Θησέως. Ουσιαστικά συνδέεται άμεσα με το κατάστημα ισογείου και μπορούν να αποτελέσουν μαζί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. (περιλαμβάνει 3 θέσεις στάθμευσης συνολικής επιφάνειας 38,64 τ.μ.)
Τιμή Α΄ Προσφοράς: € 157.000

3. Γραφείο 1ου ορόφου 309 τ.μ., με πρόσοψη στον αίθριο χώρο του κτιρίου με θέα στην θάλασσα και την λεωφόρο Θησέως.
Τιμή Α΄ Προσφοράς: € 292.000

4. Γραφείο 2ου ορόφου 1.380 τ.μ., ενιαίου χώρου με δυνατότητα διαμόρφωσης χώρων με θέα στην θάλασσα και την λεωφόρο Θησέως.
(περιλαμβάνει 9 θέσεις στάθμευσης).
Τιμή Α΄ Προσφοράς: € 1.248.000

5. Γραφείο 3ου ορόφου 1.380 τ.μ., ενιαίου χώρου με δυνατότητα διαμόρφωσης χώρων με θέα στην θάλασσα και την λεωφόρο Θησέως.
(περιλαμβάνει 9 θέσεις στάθμευσης).
Τιμή Α΄ Προσφοράς: € 1.248.000

Εικόνα

Σημειώνεται ότι τα άνωθι βρίσκονται εντός του οικοδομικού συγκροτήματος επαγγελματικού κέντρου με την επωνυμία «Europa Plaza». Στο κτίριο είναι εγκατεστημένες με μισθώσεις σημαντικές Εταιρείες του κλάδου των τηλεφωνικών κέντρων και των τηλεπικοινωνιών, ενώ πλησίον βρίσκονται σημαντικές εταιρείες στους κλάδους των ασφαλίσεων, του ανθρώπινου δυναμικού, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της ναυτιλίας.

Το κτίριο έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο συνολικής εκτάσεως 4.334,75 τ.μ. και βρίσκεται Δήμο Καλλιθέας στην περιοχή «Τζιτζιφιές», επί της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 330 και Πεισίστρατου.

Αποτελείται από ένα υπόγειο όροφο, ισόγειο και έξι ορόφους άνω του ισογείου. Το υπόγειο χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, στο ισόγειο στεγάζονται καταστήματα και γραφειακοί χώροι ενώ στους ορόφους στεγάζονται κατάλληλα διαμερισματωμένοι και διαμορφωμένοι γραφειακοί και επαγγελματικοί χώροι. Η πρόσβαση στους ορόφους γίνεται μέσω κοινόχρηστων ανελκυστήρων και κλιμακοστασίων. Έχει προσόψεις επί των παραλλήλων οδών Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) και Πεισιστράτου.

Τα εκπλειστηριαζόμενα επαγγελματικά ακίνητα προσφέρονται ιδανικά για εταιρίες που αναζητούν γραφειακούς χώρους με σημαντική επιφάνεια, μεγάλους ανοιχτούς χώρους (open spaces) και δυνατότητα για διαμόρφωση αναλόγως των εκάστοτε αναγκών. Να σημειώσουμε ότι η αρχική χρήση των ορόφων ήταν αυτή του ξενοδοχείου. Ιδανικά επίσης για υγειονομικού ενδιαφέροντος εταιρίες είναι και τα καταστήματα του προγράμματος, καθώς η περιοχή, με την ολοκλήρωση και των έργων του παραλιακού μετώπου παρουσιάζει έντονη κινητικότητα και ενδιαφέρον.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Εταιρία Διαχείρισης Alsvit HipoGes στο τηλέφωνο +30 210 3803962.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.