Συνέδριο για τον αγροδιατροφικό τομέα και την ψηφιακή εποχή

Δήμητρα Σκούφου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνέδριο για τον αγροδιατροφικό τομέα και την ψηφιακή εποχή

Στο διάστημα 2-3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες το AgriBusiness Forum για την αγροτεχνολογία και την κυκλική οικονομία,με θέμα “το μέλλον του ελληνικού και ευρωπαϊκού αγροδιατροφικού τομέα στην ψηφιακή εποχή”.

Το AgriBusiness Forum αποσκοπεί στην προώθηση συνεργασιών, στην προβολή διεθνών προτύπων με σκοπό την ενημέρωση των παραγωγών για τον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας, της αγροδιατροφικής και εφοδιαστικής αλυσίδας. Στη διάρκεια των εργασιών του διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τις απόψεις τους για την καινοτομία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό ,για τις έξυπνες καλλιέργειες, την σύγχρονη κτηνοτροφία, την εφοδιαστική αλυσίδα, τα ψηφιακά θερμοκήπια, τις συμπράξεις ιδιωτικού-δημόσιου τομέα, την κυκλική οικονομία, τα χρηματοδοτικά εργαλεία και το θεσμικό πλαίσιο της νέας ΚΑΠ στην Ελλάδα και στην Ε.Ε. μετά το 2020.

Για πρώτη φορά φέτος θα υπάρξει στα πλαίσια του συνεδρίου και εκπαιδευτικό εργαστήριο (Masterclass), το οποίο απευθύνεται σε καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις της αγροδιατροφικής αλυσίδας απ΄ όλη την Ελλάδα. Οι επιχειρήσεις που θα επιλεγούν μετά από αξιολόγηση, θα συμμετέχουν δωρεάν στο εργαστήριο για την ενδυνάμωση του επιχειρησιακών τους ικανοτήτων στην διάθεση των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους, σε διαγωνισμό καινοτομίας, σε συναντήσεις δικτύωσης.Η υποβολή συμμετοχής στο Masterclass γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του AgriΒusiness Forum (http://agribusinessforum.org/el/agribusiness-forum-2018/schetika-me-to-masterclass/aitisi-symmetochis/) έως και 31 Αυγούστου 2018.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider