Ο κοροναιός «γκρεμίζει» και τις κατασκευαστικές

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο κοροναιός «γκρεμίζει» και τις κατασκευαστικές
Οι κατασκευαστικές εταιρείες δέχονται ασφυκτικές πιέσεις στη χρηματιστηριακή αγορά, εν μέσω αυξημένης αβεβαιότητας για τις επιπτώσεις του ιού στους νευραλγικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Στη δίνη των ανησυχιών για την ταχεία εξάπλωση του κοροναϊού έχουν επιδοθεί την τελευταία ώρα και οι κατασκευαστικές εταιρείες, δεχόμενες ασφυκτικές πιέσεις στη χρηματιστηριακή αγορά, εν μέσω αυξημένης αβεβαιότητας για τις επιπτώσεις του ιού στους νευραλγικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών έχει επιδοθεί εκ νέου σε ελεύθερη πτώση, το απόγευμα της Πέμπτης, με τον Γενικό Δείκτη να χάνει άνω του 5% και να υποχωρεί προς τα επίπεδα των 730 μονάδων.

Σε ελεύθερη πτώση οι κατασκευές

Σε βαθύ κόκκινο βρίσκεται ο κλάδος των κατασκευαστικών στο χρηματιστηριακό ταμπλό, χάνοντας 9%, λίγα λεπτά μετά τις 16:00 και σχεδόν μια ώρα πριν τη λήξη της συνεδρίασης.

Τις μεγαλύτες πιέσεις δέχεται η μετοχή του Ελλάκτωρα, πραγματοποιώντας βουτιά 29,97%, στα 0,8250 ευρώ.

Ακολουθούν η ΑΒΑΞ με βουτιά 15,16% στα 0,3860 ευρώ, η ΓΕΚ Τέρνα με πτώση 9,15% στα 6,45 ευρώ, η ΙΝΤΡΑΚΑΤ με απώλειες 13,41% στα 1,06 ευρώ.

Ελλάκτωρ

Σε ό,τι αφορά τη μετοχή του Ελλάκτωρα, σύμφωνα με χρηματιστηριακούς κύκλους, οι πωλήσεις πραγματοποιούνται από μικρομετόχους και όχι από θεσμικούς επενδυτές.

Στο μεταξύ, κύκλοι της εταιρείας διαψεύδουν κατηγορηματικά τις φήμες πως επίκεινται αλλαγές στην εταιρεία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider