Μυλωνάς: Δουλεύουμε ομαδικά, παράγουμε αποτελέσματα

Βάσω Αγγελέτου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μυλωνάς: Δουλεύουμε ομαδικά, παράγουμε αποτελέσματα
«Στρατηγικός στόχος της Εθνικής Τράπεζας είναι να καταστεί η πρώτη επιλογή των πελατών» δήλωσε ο Παύλος Μυλωνάς.

Τη βεβαιότητα πως «με το τριετές σχέδιο μετασχηματισμού η Εθνική Τράπεζα βάζει τα θεμέλια προκειμένου να δημιουργηθεί μια σύγχρονη, ισχυρή και υγιής τράπεζα», εξέφρασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής, Παύλος Μυλωνάς, μιλώντας το μεσημέρι της Τετάρτης στη Γενική Συνέλευση των μετόχων, με στόχο την επικύρωση των αλλαγών στη διακυβέρνηση της τράπεζας.

Σύμφωνα με τον κ. Μυλωνά, στρατηγικός στόχος της Εθνικής Τράπεζας είναι να καταστεί η πρώτη επιλογή των πελατών, ενώ, όπως εξήγησε, για να το επιτύχουμε αυτό «δουλεύουμε ομαδικά και παράγουμε αποτελέσματα».

Αναφερόμενος στην Εθνική Ασφαλιστική, ο κ. Μυλωνάς επιβεβαίωσε ότι η διαδικασία πώλησης έχει ήδη ξεκινήσει.

Εστιάζοντας στην πορεία της ελληνικής οικονομίας, ο κ. Μυλωνάς επισήμανε ότι «η Ελλάδα εισέρχεται σε μια περίοδο ομαλοποίησης». «Εκτιμούμε», συνέχισε ο ίδιος πως «η επιστροφή των επενδυτών μετά την πρώτη θετική τους ανταπόκριση στο πρόγραμμα της νέας κυβέρνησης θα δώσει ώθηση στα μεγέθη της οικονομίας αλλά και στη ζήτηση για νέα δάνεια».

Σχολιάζοντας επιμέρους μεγέθη της ελληνικής οικονομίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής έκανε ειδική μνεία στη μείωση της ανεργίας, (παρότι το ποσοστό παραμένει υψηλό), την αύξηση της αξίας των ακινήτων, η οποία βοηθά και τα δανειακά χαρτοφυλάκια και στη ζήτηση των χορηγήσεων η οποία έχει επιστρέψει σε θετικά επίπεδα στο μέτωπο των επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider