Η Apple κλείνει ξανά 11 καταστήματά της στις ΗΠΑ λόγω κορονοϊού

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Apple κλείνει ξανά 11 καταστήματά της στις ΗΠΑ λόγω κορονοϊού
Η Apple είχε κλείσει προηγουμένως τα καταστήματά της σε όλο τον κόσμο τον Μάρτιο εξαιτίας της πανδημίας.

Ο κορονοϊός οδηγεί ξανά όπως φαίνεται την Apple στο να κλείσει ορισμένα καταστήματά της στις ΗΠΑ.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία συνολικά 11 καταστήματα θα κλείσουν στη Φλόριντα, τη Βόρεια Καρολίνα, τη Νότια Καρολίνα και την Αριζόνα από το Σάββατο.

Η Apple έχει ενημερώσει τους πελάτες της να σπεύσουν να παραλάβουν τις συσκεύες που είχαν στα καταστήματα αυτά για επισκευή εντός σαββατοκύριακου.

«Λόγω των τρεχουσών συνθηκών Covid-19 σε ορισμένες από τις κοινότητες που εξυπηρετούμε, κλείνουμε προσωρινά καταστήματα σε αυτές τις περιοχές. Προχωρούμε σε αυτή την ενέργεια με μεγάλη προσοχή καθώς παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε για τους πελάτες μας το συντομότερο δυνατόν », δήλωσε εκπρόσωπος της Apple σε ανακοίνωση.

Η Apple είχε κλείσει προηγουμένως τα καταστήματά της σε όλο τον κόσμο τον Μάρτιο εξαιτίας της πανδημίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Fuel Pass: Από Τρίτη πάλι η πλατφόρμα - Μόνο για ΑΦΜ που λήγουν σε 1, 2 και 3

Μητσοτάκης: Εισηγούμαι ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή για μετά τις εκλογές του 2027

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου - Έως την Μ.Τετάρτη το δώρο Πάσχα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider