Σε αναδιαμόρφωση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων της προχωρά η Nova, ο πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, σε «μια προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης του κορονοϊού στη χώρα με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων της και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης παροχής των υπηρεσιών της» όπως διευκρινίζει.

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, νοικοκυριών και επιχειρήσεων, το ωράριο των καταστημάτων της Nova διαμορφώνεται καθημερινά Δευτέρα-Σάββατο 09:00-15:00.

Επιπλέον, η εταιρεία ενημερώνει τους συμπολίτες που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά και πρέπει απαραιτήτως να επισκεφθούν τα καταστήματα Nova, ότι θα πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:

  1. Να εκτυπώσουν και να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα στοιχεία στο έντυπο "Βεβαίωση κατ' εξαίρεση μετακίνησης πολιτών" που θα βρουν στο forma.gov.gr (τσεκάροντας το πεδίο Β2) ή
  2. Να στείλουν SMS στο 13033 χωρίς χρέωση γράφοντας: 2 (κενό) ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας, ενώ πρέπει να έχουν μαζί και την αστυνομική τους ταυτότητα.

«Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα μας με την πανδημία COVID-19, εμείς στη Nova δίνουμε ενωμένοι τη μάχη προκειμένου όλοι να παραμείνουμε υγιείς για να απολαμβάνουμε αξιόπιστη επικοινωνία και ποιοτική ψυχαγωγία» αναφέρει η εταιρεία στη σχετική ενημέρωσή της.