Στις 6 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί το Motorola Razr

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στις 6 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί το Motorola Razr
To Motorola RAZR υιοθετεί το flip design των κινητών τηλεφώνων των 00s και κάνει το ντεμπούτο του στην αμερικανική αγορά στις 6 Φεβρουαρίου.

Στις 6 Φεβρουαρίου θα κάνει το ντεμπούτο του στην αμερικανική αγορά το πολυαναμενόμενο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Motorola, RAZR, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της εταιρείας. Ωστόσο οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να προπαραγγείλουν το τηλέφωνο ήδη από τις 26 Ιανουαρίου.

Λαμβάνοντας υπόψη την αρχική ανακοίνωση της εταιρείας, το νέο τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει με ένα μήνα καθυστέρηση, με την αναβολή να οφείλεται κατά κύριο λόγο στην μεγάλη ζήτηση που είχε το τηλέφωνο, σύμφωνα πάντα με την Motorola. Η καθυστέρηση βέβαια και η κυκλοφορία του τηλεφώνου μετά την περίοδο των Χριστουγέννων, θα μπορούσε κατά πολλούς να πλήξει την ζήτηση, αφού η πλειονότητα των Αμερικανών, όπως κάθε χρόνο, προχώρησε στην αγορά νέου τηλεφώνου κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Να θυμίσουμε ότι οι πληροφορίες του προηγούμενου καλοκαιριού έκαναν λόγο για κυκλοφορία του τηλεφώνου μέσα στο Φθινόπωρο του 2019, ενώ λίγο αργότερα η Motorola είχε ανακοινώσει ότι οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο και οι παραδόσεις στην αρχή του νέου έτους.

Ένας άλλος παράγοντας που θα μπορούσε να μετριάσει τον ενθουσιασμό του καταναλωτικού κοινού για την αναβίωση του θρυλικού μοντέλου της Motorola, το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε το 2004, είναι πως το προβάδισμα μιας αναδιπλούμενης συσκευής με ξεχωριστό design χάνεται μιας και η Samsung θα συστήσει επιτέλους στους λάτρεις της τεχνολογίας την αντίστοιχη foldable πρόταση στις 11 Φεβρουαρίου.

To Motorola RAZR σε αντίθεση με τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα που έχουμε δει μέχρι στιγμής όπως το Galaxy Fold, υιοθετεί το flip design των κινητών τηλεφώνων των 00s. Κατά τα λοιπά το νέο Razr διατηρεί όλα τα γενικά χαρακτηριστικά στη φόρμα του, χωρίς ωστόσο το Τ9 πληκτρολόγιο. Το κινητό θα τρέχει λειτουργικό Android 9 Pie και θα έχει πλαστική οθόνη 6,2 ιντσών η οποία θα διπλώνει στη μέση. Παρά την ιδιαίτερα αυξημένη τιμή του όμως-– υπολογίζεται ότι το νέο RAZR θα κοστίζει περί τα 15000 δολάρια – το νέο αναδιπλούμενο κινητό της Motorola χαρακτηρίζεται από κάποιες αδυναμίες, όπως η μονή κάμερα, η μικρή μπαταρία, και ο επεξεργαστής προηγούμενης γενιάς.
Η ίδια η εταιρεία βέβαια ισχυρίζεται ότι με αυτό το μοντέλο, δεν προσπαθεί να κάνει απλά επίκληση στο συναίσθημα και τη νοσταλγία, αλλά να δημιουργήσει ένα σύγχρονο flagship κινητό τηλέφωνο, κάτι που δεν είχε επιχειρήσει εδώ και χρόνια.

Χαρακτηριστικά:

  • Επεξεργαστής: Snapdragon 710
  • RAM: 6GB
  • Εσωτερική μνήμη: 128GB
  • Οθόνη: 6.2-inch foldable pOLED (2142 x 876)
  • Οθόνη: 2.7-inch Quick View (800 x 600)
  • Μπροστινή κάμερα: 16MP, f/1.7 με Night Vision mode
  • Εσωτερική κάμερα: 5MP
  • Μπαταρία: 2510mAh
  • USB-C
  • eSIM
  • Android 9 Pie
  • Ανάγνωση δαχτυλικού αποτυπώματος

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider