Santander: Επενδύει 400 εκατ. ευρώ στην Ebury

Βάσω Αγγελέτου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Santander: Επενδύει 400 εκατ. ευρώ στην Ebury
Η Ebury, η οποία δραστηριοποιείται σε 19 χώρες και 140 νομίσματα, αναπτύσσεται με 50% ρυθμό ανάπτυξης ετησίως τα τελευταία τρία χρόνια.

Με το σημαντικό ποσό των 400 εκατ. ευρώ δίνει «ψήφο» εμπιστοσύνης στη βρετανική Ebury ο ισπανικός κολοσσός Santander , σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Όπως έχει αναφέρει σε δημοσίευμά του το insider.gr, η Ebury αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και το 2017 άνοιξε γραφεία και στη χώρα μας. Δραστηριοποιείται στο χώρο του συναλλάγματος και των διεθνών πληρωμών για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η επένδυση είναι σε απόλυτη αρμονία με την ψηφιακή στρατηγική της Santander να επιταχύνει την ανάπτυξή της μέσω νέων συνεργασιών. Έτσι, η ισπανική τράπεζα θα ενισχύσει τις υπηρεσίες διεθνούς εμπορίου και θα ισχυροποιήσει περαιτέρω την θέση της, κάτι που θα την καταστήσει την πρώτη επιλογή επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται διεθνώς ή επιθυμούν να το κάνουν, στην Ευρώπη, Αμερική και σύντομα στην Ασία.

Η Ebury, η οποία δραστηριοποιείται σε 19 χώρες και 140 νομίσματα, αναπτύσσεται με 50% ρυθμό ανάπτυξης ετησίως τα τελευταία τρία χρόνια. Λειτουργεί πάνω σε μία παγκοσμίου βεληνηκούς πλατφόρμα, βάση ενός επιχειρησιακού μοντέλου βασισμένου στην ανάλυση δεδομένων και προσφέρει κορυφαία εξυπηρέτηση και προϊόντα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η συνεργασία θα επιτρέψει στην Ebury να βελτιώσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες της, υποστηριζόμενη από ένα κορυφαίο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Η Santander εξυπηρετεί πάνω από 4 εκ. μικρομεσαίες επιχειρήσεις παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 200.000 δραστηριοποιούνται διεθνώς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider